12.03.2022.

17:32

Foto: Reuters

Magazin

Želite TOP TELO poput Liz Harli? Ovako izgleda njen DETOKS PLAN - da li biste ga IZDŽALI?

Mnoge glumice imaju zavidnu figuru, a javnost je oduvek interesovalo kako uspevaju tako dobro da izgledaju.

Jedna od najzgodnijih žena na svetu, nesumnjivo je i Liz Harli, model, glumica i bikini dizajnerka, koja i sa 56 godina izgleda bolje od mnogih duplo mlađih koleginica.

Osim genetike, za njen izgled zaslužni su pravilna ishrana, vežbanje, ali i detoks program, koji primenjuje s vremena na vreme.

Liz je nedavno i bila u jednom detoks centru, koji rado posećuju i glumica Rebel Vilson, pevačica Adel, Miša Barton, Naomi Kembel i mnoge druge, a evo i šta on sve obuhvata.

Obroci

Svaki gost ima poseban plan ishrane, u zavisnosti od svojih nutritivnih potreba. U pitanju je tri obroka dnevno, koji su veoma mali i ograničeni, a između nije dozvoljeno grickanje, već samo unos vode ili biljnih čajeva.

Primer obroka koji se nudi u centru:

Doručak je hleb od spelte, veličine dlana, manji komad lososa. Ručak se sastojao od dve mesne kuglice u sosu od krompira i povrćem, dok je večera bila supa od povrća i kuvani krompir.

Informer

Liz Harli

Vreme za jelo

Jelo ne sme da se brzo pojede. Svaki zalogaj se žvaće 20 do 30 puta, a korišćenje mobilnih telefona tokom obroka je zabranjeno.

Vreme provedeno u toaletu

Zbog specifične ishrane, ali i vitaminske infuzije koja se dobija, kao i još nekih tretmana, dosta vremena se provete u toaletu, što je donekle i cilj čišćenja, tj. detoksa.

Rani odlazak na spavanje

Na spavanje se ide već oko 21 čas, a oko 6, 7 sati predveče se služi čaj, koji je takoreći priprema pred spavanje. Svi elektronski uređaji se gase i zagarantovan je potpuni odmor.

Da li biste probali ovako nešto?