11.05.2022.

12:17

Foto: Foto: Instagram/aisha.jamal

Magazin

Trend iz 90-ih se vraća na VELIKA VRATA! Poznate dame poludele za ŠTIPALJKAMA ZA KOSU - da li biste ih nosile? (FOTO/VIDEO)

Kada se radi o frizurama, trendovi se, kao i u modi, menjaju iz godine u godinu. Nekada je kratka kosa hit, nekada ekstremno duga, nekada ravne šiške, sada su to tzv. "zavesa" šiške i tako dalje.

Međutim, očigledno se trendovi takođe i vraćaju, s obzirom na to da je sada popularno nešto što smo često viđali 90-ih godina, a u pitanju su štipaljke. 

Štipaljke za kosu su se polako, ali sigurno uvukle u ovogodišnje frizure, a čak su i popularne dame počele da ih koriste. 

Hejli Biber i Kendal Džener su samo neke od javnih ličnosti koje su "poklekle", pa i na svojim društvenim mrežama pokazale kako nose ovaj aksesoar za kosu.

Sada se mogu naći štipaljke u raznim dezenima i veličinama, a na vama je samo da odaberete one najprimerenije vašoj dužini i gustini kose. 

Takođe su devojke počele da objavljuju i mnogobrojne tutorijale, sa predlozima za nošenje štipaljki, a jedan od njih možete videti i na snimku sa početka teksta.

Kako vam se dopada ovaj novi/stari trend?

BONUS VIDEO:

Tagovi:
lepota zanimljivosti kosa frizura magazin trend štipaljke štipaljke za kosu