25.05.2022.

10:37

Foto: Foto: Instagram/victorialyn

Magazin

ŠMINKER KARDAŠIJANKE OTKRIVA! POGREŠNO ste stavljale veštačke trepavice! Evo kako će vam oči savršeno doći do izražaja! (VIDEO)

 

Veštačke trepavice su jedna od omiljenijih "alatki", kako običnih devojaka, tako i profesionalnih šminkera, s obzirom na to da mogu da u samo par sekundi, poboljšaju ceo izgled.

Sa pravilno nanetim veštačkim trepavicama, oči će vam dodatno doći do izražaja, a vaš pogled vrlo lako može da dobije status "zavodničkog". 

Čuveni šminker crnogorskog porekla Mario Dedivanović, šminkao je mnoge holivudske zvezde, a između ostalih i Kim Kardašijan (pa čak i za njeno venčanje sa bivšim suprugom Kanje Vestom, a nedavno i za Met Galu 2022.). On je otkrio trik koji je primenila bjuti vlogerka Viktorija Lin i potpuno se oduševila.

Prvo što treba da uradite jeste da nanesete ajlajner na unutrašnje kapke. Potom iscrtate linijice ukoso, od ugla očiju, ka gore, a zatim ide najvažniji korak.

Umesto da veštačke trepavice nalepite skroz uz ivicu vaših trepavica, potrebno je da ih malo iskrivite i zatim taj prostor između popunite ajlajnerom. 

Oči će vam sinuti, lice izgledati izdignuto i svi će se pitati kako ste postigli ovaj efekat.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO: