29.05.2022.

12:49

Foto: TikTok/ _jessiecarr

Magazin

Htela je MAČJE OČI, pa se pokajala! Kad ih je IZVADILA, stvari su se DRASTIČNO POGORŠALE! (VIDEO)

Reklo bi se da trend "mačjih očiju" i dalje traje, pa tako i mnoge javne ličnosti, ali i "obične" devojke, odlaze na ovu estetsku korekciju u želji da lepše izgledaju.

Jedna od njih je i Džesi Kar, koja je već duže vreme imala želju da se podvrgne tom tretmanu, ali na žalost, rezultati koje je dobila, nisu ispunili njena očekivanja. 

Džesi je imala utisak kao da je radila ozbiljan botoks i jednostavno joj se nije dopadao odraz u ogledalu, pa je rešila da korekciju takoreći poništi. 

Međutim, ni tada nije imala mnogo sreće. 

Nakon što joj je odrađena intervencija, Džesi je imala užasne otoke i bolove:

- Ovako trenutno izgledam, tako se ružno osećam. Izgledam kao da imam loptice za golf u glavi, ali sada se osećam još gore, jer oko očiju imam gomile oteklina. Izgledam kao druga osoba. Bol je verovatno 9 od 10 kada ne uzimam lekove, to je intenzivan osećaj pritiska u slepoočnicama. Osećam se kao da će mi glava eksplodirati, imam najgoru migrenu ikada, a čak mi je i vilica bolna, mislim zbog pritiska - rekla je između ostalog Džesi i istakla da se zbog mačjih očiju najviše kaje. 

Iako joj je bilo potrebno dosta vremena, Džesi se oporavila, a svoj proces oporavka je objavila na društvenoj mreži TikTok.

Evo kako je to izgledalo: