Autor: Informer.rs

04.06.2022.

10:22

Foto: Pixabay

Magazin

VODIČ ZA KUPOVINU KUPAĆEG KOSTIMA PREMA FIGURI! Detalji kriju nedostatke

To je najveća greška, jer su ti komadi odeće potpuno različiti. Pogledajte vodič za kupovinu bikinija i izaberite onaj koji odgovara vašoj građi i budite zadovoljne na plaži.

Atletska građa

Ako imate šira ramena, uže kukove i mišićave noge, birajte kostime sa printom, perlama i drugim detaljima. Da biste istakli kukove, donji deo kupaćeg kostima treba da se blago sužava na dole sa zadnje strane, a kukovi bi trebalo da budu ukrašeni nekim zanimljivim detaljima. Ramena će izgledati nežnije ukoliko koristite korpe i jastučiće u gornjem delu kupaćeg. Izbegavajte sportske kupaće kostime i militari printove.

Informer

Kupaći kostimi za more

Ravna građa

Kod dama koje imaju ovaj oblik tela širina struka i kukova je skoro jednaka. Istaknite grudi i zadnjicu karnerima i resama na kupaćem kostimu. Birajte uski bikini, a izbegavajte kupaće bez bretela i sportske gaćice.

Veće grudi

Ukoliko imate velike grudi, onda bi trebalo da nosite kostime od debljih materijala i sa debljim bretelama. Kupujte rasparene delove, a stilisti još preporučuju da akcenat stavite na donji deo, koji treba da bude bogat različitim dezenima ili ukrasima.

Informer


Kruškast oblik figure

Za telo u obliku kruške karakteristični su širi kukovi i uska ramena. Kad je donji deo tela malo izraženiji, to možete da ublažite blago sečenim donjim delom kupaćeg kostima, koji treba da bude malo dublji, a gornji deo obavezno treba da ima neki detalj na dekolteu. Izbegavajte natpise na donjem delu, da ne biste privlačili pažnju na široke kukove.


Figura u obliku peščanog sata

Stilisti za figuru su užim strukom i širim kukovima i ramenima preporučuju kupaći kostim koji će popuniti nedostatke i obline držati na svom mestu. Odlučite se za čvrst kupaći kostim sa sitnim printom koji vizuelno neće poremetiti vaše proporcije. Gornji deo kupaćeg treba da bude vodoravan s korpama ili trouglast.

Izbegavajte bilo kakve uske trake na gornjem i donjem delu kupaćeg kostima.

BONUS VIDEO: