Autor: Informer.rs

03.06.2022.

13:11

Foto:

Magazin

ŠTA NE TREBA DA NOSITE NA PUTOVANJE? Štikle i tvrde knjige nisu za odmor

Prema anketi "Tripadvajzera", najvećeg svetskog servisa za putovanja, 64 odsto žena je neodlučno u odabiru stvari i neplanirano "trpa" stvari za koje misli da će im sigurno zatrebati.

Evo šta preporučuju posetioci sajta "Tripadvajzer" da nikako ne nosite na putovanje, jer vam sigurno neće zatrebati na odmoru.

Neudobne cipele

Cipele sa platformom od kojih vas zabole noge, espadrile od čipke koje vam grebu kožu čak i kad stojite... Ostavite ih kod kuće jer sigurno nećete odlučiti da ih obujete kada krenete u obilazak grada!

Informer

Kofer

Knjige tvrdog poveza

Volite da ponesete knjige na odmor i to je super, ali pametno birajte - ne samo naslove, već i povez. Ne otežavajte prtljag pakovanjem knjige od 700 strana i onih koje imaju tvrdi povez. Uz takve knjige uživajte kod kuće, a na odmor ponesite knjige koje imaju nešto manje strana i "običan", meki povez.

Kupaći u kojem vam nije prijatno

Ako vam je neprijatno da u tom kupaćem stojite ispred ogledala u kupatilu, tek će vam biti neprijatno da u njemu prošetate plažom. Zato odaberite kupaći kostim u kojem vam je prijatno i ponesite ga.

Informer

Previše kozmetike

Ako ćete biti smešteni u hotelu, nema potrebe da nosite šampon, sapun, peškire. Ako niste sigurni da će svega toga biti tamo gde ćete biti smešteni, pozovite da proverite.

Fen za kosu

U hotelima i bolje opremljenim apartmanima sigurno ima fena za kosu. Ukoliko niste sigurni, pozovite smeštaj i pitajte da li tamo ima fena i spasite sebe dodatne težine kofera.

BONUS VIDEO: