03.06.2022.

18:51

Foto: Printscreen You Tube Access

Magazin

POSLALA SAM MU PORUKU I...Poznata starleta otkrila detalje o vezi sa komičarem!

Kada su se prvi put upoznali, priča Kim, verovala je da odnos sa Pitom neće da se produbljuje, te da želi da ga samo "odvuče u krevet". Međutim, stvari su se promenile u emisiji "Subotom uveče uživo".

- Kada smo se poljubili u emisiji 'Subotom uveže uživo', bio je to neki trenutak gde sam osetila vibracije. Pomislila sam 'Možda samo moram da probam nešto drugačije'. A onda sam saznala da Pit ne dolazi na moju zabavu nakon emsiije. Nekoliko dana kasnije pozvala sam producenta emisije i pitala ga da mi da Pitov broj telefona - priča Kim.

- Poslala sam mu poruku i tako je krenulo. Pit je, doslovno, najbolje ljudsko biće koje sam upoznala. On je tako smešan. -

Nakon što je ispričala kako je skupila hrabrost da pošalje poruku slavnom komičaru, Kim je takođe, otkrila i jednu zanimljivu informaciju o Megan Foks.

- Nakon što sam izašla sa Megan, ona mi je otkrila da joj je Pit tražio moj broj telefona - kaže ona te dodaje da Megan u početku nije htela da da njen broj telefona.

- Pre ćeš doživeti da Mašin Gan Kelija i mene pojedu krokodili, nego što ćeš doživeti da dobiješ njene broj telefona. To se nikad neće desiti, zaboravi - rekla je Megan, a priča Kim.

BONUS VIDEO: