04.06.2022.

23:50

Foto:

Magazin

SNIMANJE JE PROPALO ZBOG NJENIH... Sara Džesika Parker OTVORENO PROGOVORILA o sukobu sa Kim Katral!

Sara Džesika Parker je objasnila zašto, po njenom mišljenju, Kim Katral nije želela da učestvuje u trećem filmu "Seks i grad".

- Vrlo je teško govoriti o situaciji s Kim, jer sam vrlo oprezna da ne bih rekla nešto neugodno, jer to nije način na koji volim da razgovaram o ovako komplikovanim temama. Snimanje trećeg filma je propalo zbog njenih zahteva s ugovorom. Naime, nije nam bilo ugodno sastajati se tamo gde je ona želela, pa smo odustali od filma, jer nismo hteli da ga radimo bez nje - ispričala je Sara i dodala:

- Svaki glumac ima pravo da traži ono što želi i dobiti ugovor kojim je zadovoljan. Nikada se ne bih mešala u to, jer to nije na meni. Jesmo li bili razočarani? Jesmo, ali to se događa - dodala je.

Parkerova kaže kako je zbog toga naposletku odlučeno da će se snimiti nastavak bez Katral.

- Nismo tražili Kim da bude deo ovoga, jer je jasno dala do znanja da to nije nešto čime se želi baviti i nije nam delovalo prijatno. Stalno se spominje ta svađa između nas. Nikad se nisam svađala s nekim s kim sam radila. Nije bilo javnog spora ili prepirke, jer to nije način na koji volim da komuniciram. Stvarno bih volela da se o ovome prestane govoriti kao o svađi, jer je samo jedna osoba govorila - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO: