05.06.2022.

09:27

Foto: Shutterstock

Magazin

TI SI DŽUKELA! Rekla je da BRANI muževljevim roditeljima da viđaju unuče, a kad je otkrila i ZAŠTO, svi su je NAPALI!

Za naše podneblje i nije toliko neobično da se snaja ne slaže dobro sa svekrom i svekrvom, međutim, neke žene odlaze i korak dalje. 

Ova supruga je otkrila da svom detetu takoreći brani da viđa babu i dedu i to iz njoj sasvim opravdanih razloga - nečistoće:

- Muž mi kaže da njegovima nije pravo što dete retko vodimo kod njih. E pa štrokavci, kad bi malo očistili stan možda bih i došla. Svekar i svekrva i zaova, koja je povrh svega uzela neku džukelu sa ulice i drži je u stanu. E pa NIKAD vam neću dovesti unuka, a i vi niste dobrodošli. Mrš prljavci - napisala je ova žena, a onda dobila komentare koje sigurno nije očekivala:

- Ženo, to je pas, a džukela si ti.

- Prljava ti duša, tu je problem.

Informer

svekrva

- Mislim da si baš bezobrazna i sebična. Mogu da razumem da ti je gadno zbog nekih stvari, jer sam i sama gadljiva, ali preteruješ. Dete mora da viđa i očevu familiju, barem ih pozovi na neko zajedničko druženje ili neka muž odvede dete kod njih.

- Njušim razvod.

- Podržavala sam dok nisam pročitala da ne želiš ni da ti dođu, to im je unuče i naravno da se užele da ga vide i da budu s njim, a ti si prava džukela ako se tako ophodiš prema njima - glasili su neki od komentara, a većini ljudi takođe nije bilo jasno zašto je problem da oni dođu kod njih, kad već ne želi da vodi dete kod babe i dede u stan.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO: