13.06.2022.

21:00

Foto: printscreen instagram/ivanapavkovic

Magazin

Ivana Pavković: SUĐENO mi je da IMAM SINOVE, biću jedina PRINCEZA u porodici, MAŽENA i čuvana!

Pevačica Ivana Pavković na muzički scenu zakoračila je 2011. godine kroz takmičenje "Zvezde Granda" i obezbedila odličan plasman. Iako se od petnaeste godine bavi muzikom, morala je da sečeka svojih pet minuta i odlično ih je iskoristila. Ubrzo je postala jedna od popularnijih mladih pevačica. Ovo takmičenje nije joj otvorilo samo vrata ka uspehu u karijeri, već i u ljubavi. Tada je upoznala i svog sadašnjeg supruga, takođe pevača, Petra Mitića i ubrzo otpočela zajednički život sa njim. Početkom 2016. godine saznali su da čekaju bebu i odmah potom se i venčali. Šest godina kasnije, njihova sreća je udvostručena jer su početkom godine saznali da očekuju blizance. O trudničkim danima, braku i povratku na scenu Ivana govori za Ljubav i zdravlje.

Početkom marta otkrila si da si u drugom stanju i da čekaš blizance. Kako provodiš trudničke dane?
- Potpuno bezbrižno. Čim sam saznala da sam u drugom stanju, a posebno da čekam blizance, doktor mi je rekao da moram da mirujem. Sve što sam tada imala u planu, po pitanju karijere, otkazala sam i posvetila se odmaranju, mužu i detetu. Petar radi, pa svaki njegov slobodan trenutak koristimo da uživamo u prirodi.

Imaš li drugačije navike u odnosu na prvu trudnoću?
- Imam, zaista. Najveća promena je u načinu ishrane. Tokom trudnoće sa prvim sinom Vujadinom veoma sam se i ugojila, sada sa tim nemam probleme. Nemam nikakvih poteškoća u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, imam više energije nego tokom prethodne trudnoće.

Kako si reagovala kada si saznala za blizanačku trudnoću?
- Bila sam u šoku. Malo me je i obuzeo strah jer nisam očekivala takvu informaciju. U porodici nemamo nikoga ko ima blizance, pa mi ni na kraj pameti nije bilo da bi to moglo nama da se desi. Posle prvobitnog iznenađenja, veoma sam se obradovala i uzbuđena sam zbog svega što sledi.

Da li već znate pol beba?
- Od početka trudnoće upoznati smo sa polom beba. Čekamo dva dečaka. Suđeno mi je da imam sinove. Biću jedina princeza u porodici i nadam se da ću biti mažena i čuvana od strane moja četiri muškarca. Biće veoma uzbudljivo, u to nemam sumnje.

Ko ti najviše pomaže u ovom periodu?
- Najviše mi pomaže sestra od tetke koja živi u Beogradu. Ona i tetka su mi najveća ispomoć oko kućnih poslova i brige o Vujadinu. Uskoro ćemo otići kod Petrovih roditelja u posetu, pa kod mojih. Za dva meseca, kada dođu bebe, oni će doći u Beograd kod nas, tako da ću uvek imati nekoga za ispomoć i sve što mi bude bilo potrebno u prvom periodu posle porođaja.

Imaš li nekih strahova tokom ove trudnoće ili si prepuštena savetima lekara?
- U prvoj trudnoći, kada se približio porođaj, imala sam strah od nepoznatog. Sada više imam strah od poznatog. Iako mi je iskustvo sa prvim porođajem bilo fenomenalno, nadam se da će i sada biti tako. Imam puno poverenje u svog doktora. Generalno, prepuštena sam njegovim savetima i ponašam se kako mi telo kaže.

Koliko ti Petrova podrška znači u ovom periodu?
- Mnogo mi znači. Od početka smo Petar i ja jedno drugome podrška u svemu, što poslovno, što privatno. Zajedno smo prošli kroz prvu trudnoću, a sada nam je sve još lepše jer nam je tu i sin. Neizmerno smo srećni zbog svega što nas očekuje.

Da li je proširenje porodice jos više učvrstilo vašu ljubav?
- Naravno da nas je to još više povezalo i nadam se da ćemo posle dolazaka još dvojice mališana biti još jači. Rođenje prvog sina nas je dodatno zbližilo. Upoznali smo jedno drugo mnogo bolje kroz situacije i stanja koja su dolazila. Volela bih da se zauvek volimo kao sada.

Strahuješ li da će ti odsustvo sa scene zbog korone, pa sada i trudnoće, uticati na karijeru?
- Iskreno, nemam strah od odsustva sa scene. Smatram da u našem poslu nikada ne možeš da znaš na čemu si. Jedna pesma može da ti promeni život. Meni je i drago da mogu da se povučem sa scene, pa sa strane posmatram šta je aktuelno, šta publika voli da sluša. Čini mi se da u ovome što je trenutno popularno ne pronalazim sebe. Tako da, prijaće mi da presečem i sama sa sobom razgraničim šta bih snimala. Kada se oporavim od porođaja, objaviću novu numeru i čim budem mogla, vratiću se na scenu, jer sam se uželela nastupa.
 

Tagovi:
intervju Ivana Pavković Blizanci poznati Petar Mitić