17.06.2022.

14:55

Foto:

Magazin

PEVAČICA ZABLISTALA U DUGOJ CRNOJ HALJINI! Fanovi oduševljeni!

Na veliko iznenađenje fanova, Bijonse je istakla kako je premijera albuma "Renaissance" zakazana za 29. juli, a tom prilikom objavila je i editorijal u dugoj crnoj haljini za britanski magazin Vog za koji je otkrila i pojedine detalje.

Između ostalog, Bijonse je objasnila kako je stvaranje novog albuma trajalo godinu i po dana te da je to bio dug proces. Ipak, istakla je kako joj je pandemija dala dosta vremena za razmišljanje i preispitivanje svake odluke, što je pevačici odgovaralo.

- Novi album kombinacija je visokog vokala i žestokih ritmova. U deliću sekunde vraćam se u klubove svoje mladosti. To je muzika koju volim do srži. Želim da ustanem i zaplešem - rekao je glavni urednik britanskog Voga Edvard Eniful.

Iako pevačica nije otkrivala previše pojedinosti o novom albumu, Edvard je istakao kako slušatelje očekuje muzika "koja će ujediniti ljude na plesnom podijumu, ali i koja dira dušu".

"Renaissance" je pevačicin sedmi album po redu, a dolazi nakon "Lemonade" iz 2016. godine.

Godine između, Bijonse je radila na projektima sa suprugom Džej Zijem, gdje spadaju i album iz 2018. godine "Everything is Love" i film "Homecoming" koji je predstavljen godinu kasnije.

BONUS VIDEO: