18.06.2022.

23:25

Foto:

Magazin

OBOŽAVAM DA GLEDAM NJEGOV UTUČENI IZRAZ LICA... Devojka otkrila kako NAMERNO zavlači zaljubljenog druga!

Muško ženski odnosi umeju da budu veoma komplikovani, naročito kada je nekome u glavi potpuna zbrka, koju potom manifestuje u stvarnom svetu.

Jedna devojka je podelila svoju ispovest na sajtu, a mnogi koji su kasnije komentarisali, smatraju da kod nje nisu baš sva čista posla:

- Svesna sam toga da je moj najbolji prijatelj zaljubljen u mene, a mislim da se i on meni dopada. Međutim, namerno izlazim sa drugim momcima i držim njega u "friendzonu", jer mi to daje neviđen osećaj nadmoći nad njim. Obožavam da gledam njegov utučeni izraz lica, kad mu kažem da smo samo prijatelji - napisala je ova devojka, a odmah je krenula bujica komentara:

- Imao sam sličnu situaciju, da me je drugarica vrtela tako i to je trajalo dobrih godinu dana, dok nisam presekao. Bolesna si jako, kad hraniš ego na taj način, a drugi da pati za tobom, da se nada i gubi vreme. Sram te bilo!

- Nemoj se iznenaditi ako se nešto desi i budeš se pitala zašto se baš meni ovo dešava? Karma sve vrati.

- Ima svakakvih i žena i muškaraca. Užasna si. Svako ko se igra drugim, obilo mu se od glavu kad tad. I tebi će ova situacija. Nemoj samo da cmizdriš i kaješ se kad nađe neku normalnu...

BONUS VIDEO: