24.06.2022.

17:36

Foto:

Magazin

SVE JE POČELO SA OMOTOM ALBUMA! Poznata pevačica progovorila o problemima sa kojima se susrela na društvenim mrežama!

Pevačica i glumica Selena Gomez rešila je da javno progovori o problemima sa kojima se susrela na društvenim mrežama

Sve je počelo sa omotom albuma

Selena Gomez progovorila je o apsurdnom negodovanju publike koje dobija, a za koje tvrdi da je počelo 2015. godine kada se pojavila na naslovnici svog albuma Revival. Situacija je stvarno izmakla kontroli da je odlučila da krene na psihoterapije kako bi se pobrinula za svoju mentalno zdravlje.

Varira joj kilaža

Selena je tada progovorila o svojoj borbi s lupusom i transplantacijom bubrega, koji su uticali na njeno zdravlje, dobrobit i težinu. Kada je objavila svoju novu liniju šminke, ‘Rare Beauty’, rekla je u jednom intervjuu kako joj kilaža često varira.

Srećnija je i više komunicira sa ljudima

Nakon godina borbe, Selena je odlučila da se udalji sa društvenih mreža. Tako je od 2017.

2019. godine, tokom intervjua na Filmskom festivalu u Kanu, Selena je govorila o tome koliko su društvene mreže opasne i koliko mogu biti zastrašujuće. Poznata pevačica kaže: “Srećnija sam, prisutnija sam, više pričam sa ljudima.”  Takođe je istakla kako joj je udaljavanje od interneta promenilo život.

Selenin savet je da sve ono što vide na društvenim mrežama prihvate sa dozom rezerve

Selena Gomez moli svoje obožavatelje da budu iskreni u pogledu onoga na šta usmeravaju pažnju u svom životu. Pevačica kaže da zaboravimo na lažne i nerealne fotografije. 

BONUS VIDEO: