Autor: Informer.rs

08.07.2022.

13:39

Foto:

Magazin

BRAČNI PAR HTEO JEDNU BEBU, A DOBILI SU ČETVORKE! Neverovatna priča koja je iznenadila sve - Medison je otišla na ULTRAZVUK, a onda je usledio ŠOK

Kako prenosi The Sun, Medison je više puta bezuspešno pokušavala da ostane u drugom stanju, tako da se obradovala kada je saznala da je ponovo trudna.

-  Kada sam bila deveta nedelja, otišla sam na ultrazvuk, a onda me je tako dočekao šok - započinje priču Medison.

- Doktorka je rekla: "Čestitam, nosite četvorke! ",  a ja sam je bledo gledala i imala sam osećaj da ću pasti u nesvest - dodala je.

Nakon šokantnog saznanja da nosi četvorke, Medison je nazvala muža i saopštila mu šta se dešava, a njemu je pozlilo.

U porodici inače nisu imali blizance, tako da doktorima nije jasno kako je ona dobila četvorke.

- Rekli su nam da su sve bebe oplođene iz zasebnih jajnih ćelijama, što ih čini neverovatno retkima. Svaka beba je imala svoju placentu i sopstvenu amnionsku vrećicu, a za to su šanse 15 miliona prema jedan - rekla je ona.

Doktori su je pratili do samog porođaja jer je trdunoća bila rizična. Sve je bilo u redu prvi čest meseci, a onda joj je dijagnostikovana kolestaza. 

- Morala sam da se porodim ranije zbog zdravstvenog stanja, ali, srećom, sada je sve u redu. Životi su nam se okrenuli naglavačke, odjednom smo postali sedmoročlana porodica, o čemu nikada nismo razmišljali - kaže Medison.

Ipak, iako se nisu nadali, Medison i Džastin su srećni što su proširili porodicu.

BONUS VIDEO: