26.07.2022.

19:33

Foto:

Magazin

OD DIVE DO MUŠKOBANJASTE FBI AGENTKINJE! Popularna glumica danas slavi rođendan, a jedan događaj joj je obeležio život!

- Ona ne ostavlja kamen na kamenu kada je u pitanju pravda za svaki lik koji igra. Od dive do brižne mame i muškobanjaste FBI agentkinje, Sandra Bulok je "zakucala"svaki lik koji je tumačila! Srećan rođendan zadivljujućoj glumici - ovo je samo je jedan od komentra na društvenim mrežama povodom Sandrinog rođendana.

Sandra je glumica specifične lepote, ali harizme i karaktera koji svi razumemo, koji pleni i u koji imamo poverenje. Ovoj ženi se veruje u kojem god liku da nam se predstavi i uvek imamo utisak da je poznajemo sto godina... Sandra odaje utisak devojke iz komšiluka.

Informer

Sandra Bulok

Nakon 35 godina karijere i sjajnih uloga po kojima ćemo je večno pamtiti 2020. godine Sandra je najavila pauzu i privremeno povlačenje iz Holivuda kako bi se posvetila, kako je rekla, svojim "predivnim bebama". Na sajtu "Mamamia" nalaze se delovi njenog intervjua u kojem govori o povlačenju s ekrana i o svojoj usvojenoj deci.

- Ne idem u penziju, samo neću neko vreme biti ispred kamere -  rekla je za Sandra.

- Imam prelepe bebe. Radije bih se brinula o njima i gledala njih svaki dan - dodala je Sandra.

Sandra je usvojila svoje prvo dete, Luisa, 2010. godine, sa svojim tadašnjim mužem Džesijem Džejmsom. U to vreme to je bio buran period za glumicu, koja je otkrila neverstvo svog muža usred procesa usvajanja. Njih dvoje su se razveli, a Bulok je postala samohrani roditelj dečaka, koji sada ima 11 godina. Ona je godinama čvrsto čuvala i sačuvala njegovu privatnost. Sandra je 2015. godine usvojila i ćerku, trogodišnju Lajlu.

- Kada pogledam Lajlu, nema sumnje da je ona trebalo da bude ovde. Apsolutno mogu da vam kažem da su mi deca došla u tačno pravo vreme - rekla je Sandra te 2015. Ali, takođe je izjavila da je na početku bilo potrebno strpljenje da se Lajla sredi i pronađe u svom novom porodičnom životu.

Informer

- Znala sam da je uplašena i sve što sam želela je da ona zna i oseća da Luis i ja ne idemo nikuda, da smo tu, njeni - izjavila je.

Svi fanovi Sandre Bulok uživaće u njenim najnovijim filmovima - "Izgubljeni grad", u kojem su joj kolege Čening Tejtum i Danijel Redklif, kao i u filmu "Bullet train", koji je doživeo skorašnju premijeru u Parizu, u kojem joj je, između ostalih, njen filmski partner glavom i bradom Bred Pit.

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_58845408", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1060383"});