Autor: Informer.rs

28.07.2022.

11:02

Foto:

Magazin

BRED PIT KUPIO SEBI POKLON OD 40 MILIONA DOLARA! Ovo je nekada bilo u vlasništvu popularnog pisca, a evo kako IZGLEDA (VIDEO)

Kako piše Daily Mail, Bred Pit je poznat kao neko ko voli starinske kuće, pa nije čudno što se odlučio za kupovinu nekretnine koja je sagrađena davne 1918. godine.

Imanje je dizajnirao arhitekta iz 20. veka, Čarls Samner Grin. Projektovao ga je na zemljištu u vlasništvu pisca Danijela Luisa Džejmsa, koji je napisao "Famous All Over Town".

Luksuzno imanje, koje je udaljeno samo nekoliko metara od plaže, ima drvenu estetiku i izgrađeno je od granita. Ima svetle prozore s ciglama, koje je lično izabrao Čarls Grin, i popločan krov u mediteranskom stilu.

Ekskluzivne fotografije imanja napravio je fotograf Aleksander Vertikof 1997. godine.

- Kada sam to fotografisao, sve je bilo nenaseljeno neko vreme. Već 50 godina je bila u stanju dovršenosti, bilo je teško reći koje sve sobe poseduje. Neki od pogleda s imanja najverovatnije više ne postoje, trava i zelenilo bi izrasli i ne biste mogli da vidite bočnu stranu kuće. Nije toliko veliko imanje, ali je jako privatno, ne možete samo da uđete unutra - rekao je za Daily Mail.

Bred je ovih dana izgubio pravnu bitku protiv bivše supruge Anđeline Džoli, a sporili su se oko vinarije Chateau Miraval, u kojoj su se venčali 2014. godine. 

BONUS VIDEO: