31.07.2022.

09:31

Foto:

Magazin

MOŽEŠ SE VRATITI SAMO U SANDUKU! Na dan venčanja joj otac uputio JEZIVU PORUKU - i dalje razmišljam o tome!

Na jednom sajtu koji se bavi prikupljanjem ispovesti, devojka je otkrila kako je ono što je trebalo da bude njen najsrećniji dan, zapravo postao jedan od najbolnijih.

- Udala sam se pre dve nedelje. Sve je bilo bajkovito, sve do trenutka kada je moj otac prišao, šatro me zagrlio i šapnuo mi "ako misliš da se razvodiš, znaj da se u moju kuću možeš vratiti samo u sanduku". To me je toliko slomilo... Mislim, nisam ni pomislila da se ikad razvedem, zašto bih. Ali i dalje razmišljam o tome - napisala je devojka, a onda su usledili komentari podrške:

- Ja mu vala više nikad ne bi došla ni u goste. Smrad teški. Meni su moji roditelji na veridbi pred verenikom i njegovima rekli, dok smo živi, u ovoj kući će postojati jedan tanjir i jedan krevet za tebe. To ženama daje snagu. Srećom, nije mi nikada trebao, ali je bilo dobro znati.

Informer

mlada

- Au strašno, to nije nikakav otac. Moja ćerka je još uvek veoma mala, ali nikada tako nešto ne bih ni pomislio, a kamoli izgovorio. Nije zaslužio ni da ga pogledaš više.

- Otac ti je dripac. Šteta što se nisi snašla da mu odgovoriš.

Roditelji ili oni koji će to tek postati, molim vas da nikad ne radite ovakve stvari svojoj deci. Toliko je žena koje u braku trpe svašta, jer nemaju drugu opciju. Jednom čoveku je potrebno da ima sigurnost i oslonac. Ako ćete ovako da se ponašate, bolje ni nemojte imati decu, samo im otežavate svojim "roditeljstvom".

- E raznih bolesnika. Kod mene bi bio precrtan za zauvek. A nasledstvo bih tražila za inat.

BONUS VIDEO: