03.08.2022.

07:43

Foto:

Magazin

ŠOK FOTKE BRITNI SPIRS! Pevačica se izblamirala na društvenim mrežama, fanovi joj poručili: NIJE LOŠE DA POTRAŽIŠ POMOĆ! (FOTO/VIDEO)

Pevačica Britni Spirs ponovo ima "starateljstvo nad sobom”, srećan brak, zaljubljena je, ali se čini da i dalje kod nje sve kockice nisu najbolje složene. Britni se i pored karijere, dva sina, ljubavi i skorije svadbe i dalje sumanuto ponaša na Instagramu, a to mišljenje deli većina od njenih 42 miliona pratilaca. 

Informer

Britni Spirs

Pevačica se ponovo potpuno gola fotografisala i objavljivala na najpopularnijoj društvenoj mreži. Tačnije ona je na snimku koji je postavila na Instagramu imala minijaturne zelene gaćice, a deo bradavica je nestručno navodno pokušavala da sakrije.

FOTOGRAFIJE MOŽETE VIDETI OVDE.

Spirsova se na narednoj fotografiji čak i tih gaćice rešila, pa je uslikana otpozadi kako leži totalno gola. Ona je pri kraju zadnjice u aplikaciji na Instagramu “nalepila” usne, da bi valjda delimično prikrila ono što se prikriti ne može više nikada.

Informer

Fanovi su ovaj njen postupak i to na početku novog braka ocenili kao jedan od skandala, ranga onog kada je sama sebe ošišala do glave u nervnom rastrojstvu. Ona je ovoga puta vidno srećna na snimcima gde se smeje, plazi, oblizuje i opipava grudi, a fanovi su joj poručili da Instagram nije mesto za nju, već je krajnje vreme da se preseli na platformu “za odrasle”.

Pevačica je snimak naslovila rečima:

- Kada je Noć veštica? -

SNIMAK MOŽETE VIDETI OVDE.

Ona je ispod naredenih fotografija na kojima je na svojim bradavicama, koje su svi već uveliko videli na snimku, nalepila aplikacije u vidu srca, napisala sledeće:

- Nisam sigurna… čaj  ili kafa? Podigla sam telefon sa knjigom i daljinskim da bih snimila ovo - ostala je nejasna Britni.

Kao vrhunac poslednja objava sramnih fotografija nosi naslov:

- Buđenje u Londonu u mojim omiljenim tangicama -

Britni je za kraj uslikala još par fotkica gde pridržava grudi uz natpis:

- U redu, u tredu, u redu! - gde zvuči kao da je neko tera da objavljuje svoje golišave fotke.

FOTOGRAFIJU MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Fotografija gde leži gole zadnjice je pak opisna filozofskim rečima:

- Istina je važna! To je šala… O čemu danas razmišljaju mudre ptičice - na šta su mnogi konstatovali da bi morala čuvena Opra Vinfri da dođe lično kod Britni da otkrije koja je to istina u pitanju.

Samo neki od komentara fanova na sve bili su ovi:

- Ne stavljaj na guzicu stiker usana, molim te! -

- Stariš! -

Informer

- Pređi na platformu za odrasle Onlyfans! -

- Šta više nije u redu sa tobom, daj da zovemo Opru pa da narod čuje tu tvoju istinu! -

- Ti izgleda još uvek nisi “sva svoja” i delujueš prilično u haosu! -

- Nije loše da potražiš pomoć -

- Pitam se šta se dešava sa ovim nalogom? -

- Zaboga, Britni! -

- Mislim da bi tvoj tata trebalo da ponovo preuzme kontrolu nad tobom -

- Ovde nešto nije u redu -

- Nemoguće da Britni postavlja ovo? -

- Treba li sad svi da se pravimo da je ovo Ok i da je ona Ok? -

- Ti si prelepa udata žena i majka, ne bi trebalo da forsiraš ovoliku golotinju, mogla bi umesto toga da nam otpevaš nešto, recimo? -

BONUS VIDEO: