05.08.2022.

07:42

Foto: Printscreen/instagram/cherrythemistress.0

Magazin

ZARAĐUJE PREKO 200.000 DINARA POKAZUJUĆI OVO! Devojka osmislila unosan biznis i ne planira da menja profesiju! (FOTO)

Fotografije objavljuje na platformi OnlyFans i ne može da se otrese svojih fanova. Nju izdvaja jedno od ostalih devojaka, a to je prirodno, dlakavo telo.

Ova 20-godišnjakinja kaže da zahvaljujući OnlyFans-u uspeva da zaradi između 15.000 i 20.000 funti mesečno , ili čak preko 200.000 dinara. Ovo je skoro 10 puta više od iznosa koji bi zaradila na svom prethodnom poslu.

Dok Keri svoje obrazovanje smatra "ironičnim" s obzirom na posao kojim se trenutno bavi, ona ističe da joj neke od veština koje je stekla na koledžu dobro dođu kada razgovara sa usamljenim obožavaocima i odgovara na njihova pitanja.

Devojka ističe da je unosan posao pozitivno uticao i na njeno samopouzdanje .

- Dobijam komplimente za skoro sve. Slatki su i ohrabruju. Kažu da vole moju frizuru, dlakave pazuhe i lepo telo. 

Nije na svim platformama prihvaćena tako pozitivno. Komentari su podeljeni na Instagramu, Tvitteru i TikTokuu. 

Keri, koja dolazi iz Amerike, istakla je da je otvorila nalog na OnlyFans aplikaciji sa 18 godina. Bio je to trenutak nakon preseljenja u veći grad na studije.

- Jedva sam mogla da platim račune pa sam mislila da ću pokušati -  priseća se ona.

Devojka se pitala da li na platformi ima drugih modela koji su odustali od brijanja. Ispostavilo se da je našla svoju nišu i da s vremena na vreme dobija komplimente za dlake.

- Nisam htela da se brijem radi udobnosti drugih ljudi. Kada sam prestala da se brijem, počela sam da dobijam veliku pažnju - dodaje ona. Keri kaže da voli svoj posao i da ga ne bi menjala ni za jedan drugi.

BONUS VIDEO: