Autor: Informer.rs

23.08.2022.

12:22

Foto:

Magazin

TELOHRANITELJ BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI RAZVEZAO JEZIK: Nisam mogao da IZDRŽIM više! Nisu GLUPI, ali zbog sveta u kojem žive....

Bilingem je 18 meseci bio obezbeđenje popularnog para, a sada je konačno otkrio zbog čega nije duže mogao da radi za njih.

U medijima se ovih dana pojavio izveštaj FBI o Bredu Pitu, jer ih je Anđelina tužila zbog toga što su odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža. Ovom prilikom pojavile su se i slike modrica koje je Anđelina zadobila u avionu sa Bredom 2016. godine.

Informer

Zabrinuti zbog dece

 - Bio sam šef obezbeđenja Breda i Anđeline. Vojska me je preporučila, a Endži i Bred su veoma zabrinuti oko toga ko se približava njihovoj deci. Bilo je jasno od početka da imamo veliku hemiju i verovali su mi sa decom -  priseća se Bilingem.

Pojedine osobe su mogle iz daljine da gledaju njihovu decu, ali nisu smeli da ih dodirnu. Bilingem bi ih vodio na plivanje i postao im je drugi otac, a u tom periodu Anđelina Džoli i Bred Pit su imali zastrašujuću situaciju sa uhodom dok je on radio za njih.

 - Endži je snimala u gomili i svi su imali osmehe na licima osim jednog momka. Izgledao je ljutito. Nekoliko dana kasnije smo krenuli sa snimanja i ovaj tip je trčao niz puteve sa fotografijama koje je trebalo potpisati -  dodao je on.

Džoli je htela da izađe iz vozila, ali ju je Bilingem odbio.

"Otišla sam po fotografije i odnela joj ih. Ona je rekla: Vau, ovo su lične fotografije. Pratio je Endži širom Sjedinjenih Država. Za mene je to bio klasik Džona Lenona. Kad god je bila sama na slikama, on se smejao; onda kad god je bila sa Bredom, imao je ovaj ljutiti izraz na licu ."

Informer

Bred i Anđa

Imidž Džoli-Pit

Obezbeđenje je takođe imalo zadatak da sačuva imidž dece Džoli-Pit.

 - Ne radi se toliko o fizičkoj strani, već više o socijalnoj strani. Morao sam da se uverim da je njihov imidž zaštićen, da su pravilno obučeni i da ne rade gluposti koje bi mogla da snimi kamera -  objasnio je on.

On je otkrio da je pojedinim stvarima bio iznenađen, kao što je nedostatak zdravog razuma.

 - Bilo mi je ludo kada bi mi postavljali pitanja poput: Kako da odem do tog bara? i Šta treba da uradim da bih stigao tamo? Nisu glupi, ali zbog sveta u kome žive jednostavno tako nešto nisu radili dugo. To mi je bilo čudno - objasnio je on.

Bilingem je dodao da posao nije bio neprijatan, ali da se osećao odvojenim od svoje dece i da je zbog toga bio prinuđen da da otkaz.

 - Nikada nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen. Izgubio sam pravac u sopstvenom porodičnom životu -  rekao je telohranitelj, prenosi Your Tango.

bonus video: