25.08.2022.

22:47

Foto: reuters

Magazin

NOVO VENČANJE, NOVI MEDENI MESEC! Evo gde sada uživaju Ben i Dženifer - o njenom STAJLINGU svi pričaju! (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pre mesec dana venčali u Las Vegasu, a detalje ceremonije i fotografije, pevačica je tada podelila sa svojim pretplatnicima na "On the Jlo", ističući da je sve bilo baš onako kako je zamislila:

- Kada je ljubav prava, jedina stvar koja je bitna u braku su to dvoje i obećanje koje dajemo da ćemo voleti, brinuti, razumeti, biti strpljivi i dobri jedno prema drugome. Mi smo to imali. I mnogo više. Najbolje veče u našem životu. Hvala "Little White Wedding chapel" što su mi dozvolili da koristim sobu za odmor za presvlačenje, dok se Ben presvlačio u muškoj sobi - napisala je između ostalog Dženifer.

Njihovo drugo venčanje održano je u vili glumca i reditelja Afleka u Džordžiji vrednoj 8,9 miliona dolara, a fotografije iz vazduha koje su procurile na Internetu, prikazuju par kako šeta belim tepihom i grli se na snežno belom oltaru.

Kako već dolikuje, nakon drugog venčanja, usledio je i drugi medeni mesec, koji su mladenci odlučili da provedu u Italiji.

Paparaco ih je uhvatio kako šetaju ulicama Milana, a Dženifer je izgledala dostojna modne prestonice.

Jednom prilikom je blistala u belom kompletiću, koji se sastojao od topića i pantalona, dok je drugi put bila u haljinici.

Ono što je ipak bilo konstantno i nepromenjeno jeste njen široki osmeh i zaljubljena energija, koju je širila oko sebe.

Evo i kako su izgledali:

BONUS VIDEO: