Autor: Informer.rs

21.09.2022.

14:09

Foto: Reuters

Magazin

ISPLIVALA ŠOK FOTKA KEJT MIDLTON SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE! Svi kažu da je skandalozna, a evo šta je princeza od Velsa URADILA (FOTO)

Megan i Hari nisu čak prisustvovali ni prijemu uoči same sahrane, a vojvodtkinja od Saseksa je na sahrani bila na vidnoj distanci sa svima. Da ni britanska javnost nije naklonjena Megan jasno se vidi po diskretnim opaskama u zvaničnim medijima, pa čak i u televizijskim emisijama, ali i po različitim mimovima, fotografijama i komentarima na društvenim mrežama.

Lažne suze i gluma

Tako su recimo na samoj sahrani kamere uspele da uhvate Megan u nekoliko navrata sa suzama u očima, a ubrzo se upravo zbog toga našla na meti žestokih kritika. Malo je ko poverovao da je reč o iskrenoj reakciji, jer su je optužili za lažne suze i vrhunsku glumu.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Kejt Midlton koja se u jednom momentu nasmejala svešteniku, a javnost joj ovo nije oprostila.

Haos na mrežama

Mnogi su se složili da se ovako nešto dogodilo Megan da bi je javnost oštro osudila.

"Samo zamislite sramotu i haos da se Megan Markl pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se da se nasmeje", glasi rečenica koja kruži Instagramom i Tviterom.

bonus video: