15.10.2022.

19:22

Foto: Shutterstock

Magazin

ŽIVOT U GRADU ZAMENILI ČUDNOM LOKACIJOM! Pogledajte gde stanuje ova velika porodica! (VIDEO)

U autobusu žive već četiri godine. 

Na društvenim mrežama oni redovno objavljuju snimke o njihovom načinu života.

Njihovo najstarije dete ima 11 godina, a najmlađe četiri meseca. Iako imaju čak sedmoro dece, oni kažu da je njima život u autobusu komotan i da im ništa ne fali.

Na društvenim mrežama pokazali su i kako izgleda enterijer autobusa, a ljudi su najviše ostali iznenađeni gde se nalazi njihov bračni krevet.

– Kada uđete u našu dnevnu sobu, videćete da imamo dva duga kreveta sa šest pričvršćenih sigurnosnih pojaseva. To je dobar prostor za zajedničke filmske večeri. Naš krevet se spušta sa plafona – rekli su oni i dodali:

– Dok smo razmišljali o preuređenju autobusa, shvatili smo da bi prostor posvećen glavnoj spavaćoj sobi bio gubitak za naš stil života. Obično ustajemo rano i cilj nam je bio da napravimo maksimalno funkcionalan prostor bez žrtvovanja bilo čega. Znali smo da nam ne treba glavna spavaća soba za izležavanje, te da će se deca sigurno družiti u svojoj.

– Deca imaju dva kreveta u obliku slova “U” i vole ih. Kad su bili mali, vreme za spavanje je bilo jednako za sve, ali sad ovi stariji ostaju duže budni i čitaju. S našim nekonvencionalnim stilom života, nedeljama pešačenja nacionalnim parkovima, novim muzejima i gradovima, i našom sve većom ekipom, srećom, nije nam problem da zaspimo. -

BONUS VIDEO: