Autor: Informer.rs

19.10.2022.

10:08

Foto:

Magazin

KEVIN SPEJSI NA SUDU: Otac mi je bio rasista i neonacista, odrastao sam u KOMPLIKOVANOJ porodici

Glumac Entoni Rap (50) tužio je Spejsija i tražio milione dolara odštete. Rap tvrdi kako je glumac pokušao da ga odvede u krevet kada je imao samo 14 godina. Navodno ga je podigao na ramena nakon zabave, stavio na krevet i legao na njega. Rap se izmigoljio ispod pijanog Spejsija, u kako govori, potpuno obučenog, nakon čega je pobegao. Spejsi je optužbe demantovao.

Optužba je javnosti poznata već duže vremene, a ovo nije prvi put da je Kevin rekao kako ništa nije uradio, a 2017. godine je za Buzzfeed rekao kako optužbe nisu istinite.

Pritisak publicista i advokata ostavio je trag na Spejsiju koji je zbog svega čak i plakao.

 - Rekli su mi da ne mogu da odustanem od priče, a ja sam znao da nikada neću imati nikakav seksualni interes za Rapa ili bilo koje dete. To znam. Bio sam šokiran, uplašen i zbunjen, znao sam da sa njim nikad nisam bio nasamo -  rekao je Spejsi.

Međutim, nedugo nakon je na Tviteru napisao da se uopštee ne seća susreta s Rapom.

Informer

Kevin Spejsi

 - Ako sam se ponašao onako kako on opisuje, dugujem mu najiskrenije izvinjenje za ono što je bilo jako neprimereno ponašanje u pijanom stanju i žao mi je zbog osećanja koje je, kako on kaže, nosio svih ovih godina - napisao je.

Spejsi je na sudu opisao kako je upoznao Entonija i Džona Barovana, takođe glumca, iza pozornice nakon predstave. Kevin ih je odveo na večeru, zatim u noćni klub i na kraju u svoj stan. Rekao je kako je u stanu zavodio Barovana koji je bio punoletan, a da za Rapa nije pokazao nikakvo zanimanje.

 - Entoni Rap je delovao kao dete, a Džon Barovan kao muškarac - rekao je Spejsi.

Sa druge strane, Rap je rekao kako su on i njegov kolega Džon nakon kluba otišli kući, a da je njega Spejsi u stan pozvao tek nekoliko dana posle.

Tokom suđenja, Spejsi je progovorio i o teškim trenutcima tokom odrastanja, koje je držao u tajnosti sve ove godine.

 - Odrastao sam u vrlo komplikovanoj porodičnoj dinamici. Otac mi je bio rasista i neonacista, a to je značilo da smo ja i moji brat i sestra bili prisiljeni da satima slušamo priče o njegovim uverenjima - požalio se Kevin.

bonus video: