19.10.2022.

22:14

Foto:

Magazin

LEPO JE POGLEDATI NASLEĐE KOJE JE ONA OSTAVILA! Megan Markl KONAČNO progovorila o kraljici Elizabeti II, a onda je otkrila detalje koje niko nije znao!

Tokom većeg dela svog javnog života kao vojvotkinje od Saseksa, Megan je opisivana kao mnogo stvari: neiskrena, proračunata, odlučna, čak i nalik Dajani. Ali provedite dan sa njom i bićete svedoci strane koju javnost nije videla: štreberska američka mama.

Megan u novom intervjuu za Variety govori o tome kako voli da gleda „Jeopardy!“ i rešava ukrštene reči u krevetu uz čašu vina. Ona odsutno repuje omiljenu pesmu svog sina (pesmu o tiranosaurusu reksu iz crtanog filma) i sa entuzijazmom priča o Bijonse (konkretno, kako je "Cozy" njena omiljena pesma sa novog albuma).

Isto tako, ne možemo poreći da živi i drugu realnost, te je ona napokon prekinula ćutanje o kraljici Elizabeti II. Nakon zvaničnog perioda žalosti, Megan se slaže da ponovo sedne za intervju o svom putu u sadašnjost. Ona se brine da će svaki komentar o kraljici ili njenoj tazbini biti "odvraćanje pažnje" od nastavka žalosti, ali nastavlja da slavi njenu veličinu.

- Srećna sam što sam je poznavala. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem, da ga podržim, posebno u tim trenucima. Vrlo je lepo pogledati nasleđe koje je njegova baka ostavila na toliko frontova - kazala je Megan o preminuloj kraljici.

Prisetila se i njihovog prvog susreta.

- Razmišljala sam o svom prvom zvaničnom angažmanu koji sam imala sa njom, kako je to bilo posebno. Osećam se srećnom. I dalje sam ponosna što sam imala lepu toplinu sa matrijarhom porodice. - 

Kako smrt kraljice nije bila davno, a period žalosti kod mnogih ne nazire ni kraj, zvezda serije "Odela" otkrila je kako se porodica nosi sa ovim velikim gubitkom.

- U bitnim trenucima u životu dobijate mnogo perspektive. To vas tera da se zapitate na šta želite da usmerite svoju energiju. Mi smo sada uzbuđeni zbog svih stvari koje planiramo i koje gradili. Takođe smo fokusirani na našu fondaciju. Mnogo našeg posla odnosi se na filantropski angažman. -

A, iako je, kako kaže, "bilo komplikovanih trenutaka", princ Hari je uvek uspevao da zadrži svoj optimizam, a njihov dan je poput običnog dana najobičnijih ljudi.

- Nas dvoje delimo kancelariju. Radimo od kuće, kao što su i mnogi počeli tokom izolacije. To nam omogućava da provedemo značajno vreme sa svojom decom u ovom zaista posebnom trenutku u njihovim životima. Ja ujutru pravim doručak, pa zajedno spremamo decu za ostatak dana. Imamo mnogo zajedničkih poziva i video sastanaka, ali takođe pokušavamo da podelimo ono na šta možemo da fokusiramo svoju energiju kako bismo mogli da postignemo još više - otkrila je Megan.

BONUS VIDEO:

Tagovi:
poznati mišljenje Kraljica Elizabeta II Megan Markl