28.10.2022.

07:45

Foto: printscreen instagram/vanessa.ataidess

Magazin

DA LI JE ONA VLASNICA NAJVEĆE ZADNJICE NA SVETU?! Atraktivna crnka mami uzdahe, ali ima JEDAN PROBLEM! (FOTO)

Većina devojaka želela bi da ima bujnije obline, posebno poslednjih godina kada je to izraziti trend. Ipak, jedna Brazilka, iako ima pozadinu o kojoj mnogi maštaju, tvrdi da joj ona donosi i brojne probleme. Verovali ili ne, upravo zbog takvog izgleda ona nema sreće u ljubavi, što je za mnoge njene fanove krajnje šokantno. 

Vanesa Ataides na društvenim mrežama preplavljena je ponudama za brak, ali i za druge vidove emotivnih i manje emotivnih odnosa. Ipak, pored toga što je svakodnevno obasipaju pažnjom, ne može pronaći nekoga ko će se istinski zaljubiti u nju, a ne u njeno telo. Ta manekenka bujnih oblina ima više od 350.000 pratilaca na društvenim mrežama, ali i pored toliko fanova još se nije pojavio princ koji bi je osvojio.

- Privlačim veliku pažnju muškaraca, kako na društvenim mrežama, tako i u stvarnom životu. Potpuno polude kada vide veličinu moje guze, svakodnevno dobijam ponude za brak! Ipak, teško je pronaći muškarca koji želi da bude sa mnom zbog moje ličnosti, a ne zbog mog tela. Gledaju me kao trofej - kaže Brazilka Vanesa Ataides.

Vanesa, inače, svakodnevno vežba u teretani i vodi spartanski način života. Svako jutro budi se u četiri sata kako bi počela sa intenzivnim vežbama za podizanje zadnjice. Prvo satima radi čučnjeve, dizanje tegova i druge vežbe opterećenja, a potom ide u šetnju dugu četiri kilometara. Zbog iscrpljujućeg rasporeda vežbanja teško da bi i mogla da pronađe vreme za sastanke sa momcima.

Atraktivna Brazilka se, međutim, ne zaustavlja samo na vežbama, već je svom specifičnom načinu života prilagodila i ishranu. Ona jede 6-8 obroka u tokom jednog dana kako bi uspela da izgradi snažne i masivne mišiće u teretani. Najviše konzumira belance i crveno meso koji su puni proteina.

Lepa Vanesa čini sve kako bi postigla svoj cilj da ima najveću guzu na svetu, a da pritom ne mora da se operiše. Njen krajnji cilj je 130 cm u obimu, za koji tvrdi da nema nijedna pripadnica nežnijeg pola na planeti, iako ne zna sa sigurnošću da li uopšte tkav rekord postoji. 

BONUS VIDEO: