29.10.2022.

09:08

Foto: Pixabay

Magazin

NAŠLA SAM MUŽU DVE PLAVE DLAKE NA DUKSU! Ispovest žene koja sumnja na PREVARU, podelila javnost - preterivanje ili opravdan strah?

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, ljudi dele najrazličitije priče, a jedna takva je podelila mišljenje javnosti.

Žena je otkrila da sumnja da je suprug vara i to samo na osnovu dve plave dlake:

- Našla sam mužu dve plave dlake na duksu i to me proganja. Nikad nije bio tip za kojeg bih pomislila da bi me prevario. Uvek mi kaže gde ide, često zove i preko viber video poziva. Imam uvid u njegov telefon, kao i sve ostalo. Nikad ništa sumnjivo. Ponaša se isto kao i uvek, nikakva naznaka. Drugarica mi kaže da paranoišem, da je dlake mogao pokupiti bilo gde, ali ja ne mogu da se smirim - navodi ova žena, a onda je dobila i nekoliko komentara:

- Šta odmah paničariš? Možda ih je slučajno pokupio dok je imao odnose sa nekom plavušom.

- Pa jbt... Sedneš i nasloniš se na naslon stolice na kojoj je neko sedeo pre tebe i eto ti tuđih dlaka.

- To su tvoje dlake, luda ženo.

Informer

preljuba

- Ma pitaj ga. Njegovo ponašanje i način na koji odgovara će ti sve reći. Uzmi u obzir da je dlaku stvarno mogao pokupiti bilo gde. Neprijatan je osećaj naći tako nešto, zato se misli i motaju po glavi.

- Ja sam devojka kojoj na žalost, mnogo opada kosa. Naježim se kada vidim svoje dlake svuda. Moguće je da je pokupio u prolazu, od neke osobe koja ima sličan problem kao ja. Ne mora da znači da ima drugu.

- Pomaziš kuče od prijatelja i eto dlaka. Nasloniš se negde i eto dlaka. Šta bi bilo da nisi videla dlake? Pomislila da te vara sa ćelavim ženama?

- Vidi, nikome ne veruj 100 posto. Baš ti tipovi za koje nikad ne bismo rekli, uglavnom prevare. Ja bih to istražila...

Šta biste joj vi savetovali?

BONUS VIDEO: