06.11.2022.

17:12

Foto: APfoto

Magazin

Sa srećom! GLUMICA Rebel Vilson i njena DEVOJKA VERILE su se nakon samo sedam meseci veze! (FOTO)

Rebel Vilson (42) verena je za svoju devojku Ramonu Agrumu nakon samo sedam meseci veze. Izvor je rekao za američki Page Six da se par verio na nedavnoj Casamigosovoj zabavi održanoj za Noć veštica.

- Ljubile su se u uglu i svima govorile koliko su uzbuđene što su verene - rekao je izvor i dodao da su obe nosile po dijamantski verenički prsten.

Australijska zvezda pre se zabavljala s naslednikom Badvajzera i osnivačem Napovog Dairy Free sladoleda Džejkobom Bušom, ali razišli su se u februaru 2021. nakon otprilike godinu dana veze.

Ubrzo nakon toga Rebel je rekla za People da je 'inače malo konzervativnija devojka' priznajući da je 'izlazila s nekoliko ljudi tokom leta i da joj je s njima bilo jako lepo', te da je 'trenutno slobodna i traži onog pravog'.

Ramona ima modnu liniju, Lemon Ve Lemon, koja između ostalog prodaje održive dukseve od 200 dolara, a navodno je popularna u njenoj rodnoj Letoniji.

Srećni par takođe je upravo pokrenuo sopstvenu liniju održive odeće, R&R Club, koja u suštini izgleda kao serija precenjenih trenirki.