10.11.2022.

17:41

Foto:

Magazin

IMATE NEKOLIKO SASTOJAKA U FRIŽIDERU I NE ZNATE ŠTA DA NAPRAVITE? Oni imaju REŠENJE za vas - RECEPTI za svakoga (VIDEO)

Svako od nas se bar jednom u životu susreo sa sastojcima u frižideru sa kojima ne zna šta da radi, pa se neko dosetio da napravi veb stranicu koja to radi.

Namirnice su kategorizovane po grupama, hleb, konzervirani proizvodi, žitarice, mlečni proizvodi, tečnosti, meso, testenina, grickalice, voće, povrće, riba i morski plodovi. Sve što treba da uradite je da se dobro zagledate u frižider ili špajz i na sajtu odaberete one namirnice koje imate.

Informer

hrana

Kada ste odabrali sastojke i naredili mu da nađe recept, izlistaće nekoliko opcija, među kojima možete birati da li želite nešto što je za doručak, ručak, večeru ili užinu. Takođe, sugerisaće vam i koji sastojak fali da biste dobili baš takav obrok kakav je predložio.

U opisu svakog recepta nalaze se informacije o vremenu pripreme, kao i o broju kalorija, nivou ugljenih hidrata i proteina, što može biti veoma korisno za one koji vode računa. Svaki recept sadrži način pripreme i recepte koji su mu slični, kao i korisna iskustva onih koji su se u pripremi i degustaciji već oprobali. 

bonus video: