10.11.2022.

22:38

Foto: Shutterstock

Magazin

PREVARIO ME JE SA 2 RAZLIČITE ŽENE DOK SAM BILA TRUDNA! Žena otkrila zašto je ipak OSTALA sa preljubnikom, a komentari samo PLJUŠTE!

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedna žena je otkrila da ju je muž varao dok je bila trudna, ali da je ipak ostala sa njim:

- Saznala sam (7 godina kasnije) da me muž prevario sa dve različite žene, dok sam bila trudna. Odlučila sam ostati u braku, prvenstveno zbog deteta, a onda i sebe, jer bi mi razvod maksimalno otežao život. I sada, skoro godinu dana nakon tog saznanja, ne žalim samu sebe, već žalim njega, pošto je izgubio jedinu osobu na ovom svetu koja je bila spremna dati život za njega i našu porodicu. Razmislite šta stavljate na liniju, pre nego se odlučite za prevaru, jer istina izađe na videlo, kad-tad i jedini gubitnici u toj priči bićete vi sami - napisala je jedna žena, pa je dobila i nekoliko komentara:

Informer

preljuba

- Meni je tebe žao, znam mnogo žena kao što si ti. Uvenule u braku zbog prevara i nepoštovanja. Čim ti kažeš da si bila spremna život dati zbog nekog muškarca, to sve o tebi govori.

- Takve budale kao što si ti i treba varati. Zamisli nastaviš da živiš s nekim, ko te je prevario dok si bila trudna.

- Ostavi ga ludačo.

- Ti kao da potenciraš na nas sve muškarce, e pa ima nas koji nikad ne bismo prevarili. Samo da znaš.

- Izvini molim te, ali mi objasni šta je to tačno on izgubio kad si ti i dalje s njim?

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO: