12.11.2022.

23:30

Foto:

Magazin

NAKON 4 GODINE VEZE! Dečko je raskinuo s njom PREKO PORUKE, a ono što je napisao je SVE ŠOKIRALO!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je otkrila kako ju je dečko ostavio preko poruke i to nakon četiri godine veze:

- Dečko mi je nakon 4 godine veze preko poruke saopštio da zbog dobre poslovne ponude ide na Novi Zeland. Kada sam ga pitala koliko dugo će ostati, odgovor je bio: "Pa zauvek, selim se tamo. Evo baš se sad pakujem i sutra ujutru imam avion. To naravno znači da moram da raskinem sa tobom. Čujemo se, pozz." Neverovatno mi je da neko nakon 4 godine veze tako postupi. Kao da sam mu neka usputna poznanica, a ne osoba sa kojom je planirao brak. Očigledno mu te 4 godine ništa nisu značile. I biram da apsolutno ne patim za njim. Jedino mi je žao protraćenog vremena na nekoga ko tog vremena nije bio vredan. A njemu neka je srećno. I ja ću svakako imati dobru i lepu budućnost - napisala je ova devojka, a onda je dobila i nekoliko komentara:

Informer

poruke

- Budi srećna, ipak je na vreme otišao iz tvog života.

- Koliko je samo jadan. O bože dragi.

- Pa on je to dugo planirao, ne dobija se viza za Novi Zeland tako lako, ni turistička, a kamoli radna, drugo Novi Zeland nije Evropa gde ti sad možeš da kupiš avionsku kartu za sutra, to je let od 30 sati, sa 3 presedanja, te karte se uzimaju mesecima unapred.

A bilo je i onih koji nisu verovali da je ova priča istinita:

- Ne verujem da se ovo dogodilo.

-  A daj, stvarno ste dosadni sa ovim izmišljanjem priča.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO: