13.11.2022.

13:45

Foto: Shutterstock

Magazin

BITNIJI MU JE RAZGOVOR S NJOM! Devojka otkrila da se njen dečko i dalje čuje s BIVŠOM, a OVO je razlog što su još u kontaktu!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka se požalila na svog dečka, tačnije na odnos koji ima sa svojom bivšom i koliko to nju zapravo povređuje:

- Dečko sa kojim sam u vezi već godinu dana, svaki puta kada doživi neki problem zove bivšu devojku sa kojom je živeo više godina, jer su se dogovorili da će po raskidu ostati prijatelji. Verujem da do nje ništa ne oseća, ali ne mogu da mu pređem preko toga da mu je bitniji razgovor sa njom, nego to, da mene povređuje sa svojim postupcima - napisala je ova devojka i dobila nekoliko komentara:

- Ma kakvi prijatelji posle veze, kakva glupost. Raskini, zašto bi da trpiš to. Ne verujem u prijateljstva gde su pre bili u vezi ili kada jedan prijatelj oseti osećanja prema drugom prijatelju. To nije prijateljstvo.

- Lutko, nema ti od te veze ništa.

Informer

dečko i devojka

- Ako se dečko/devojka u vezi i dalje čuje/dopisuje sa bivšim/bivšom, samo da vas podsetim da ste singl, sviđalo se to vama ili ne...

- Ti si s takvim godinu dana. I nastavićeš da budeš sve dok on ne bude šutnuo tebe. To mi je hit.

- Baš mi je žao što ti ne vidiš uopšte kako te zavlači. Koga voliš sa njim razgovaras o problemima i deliš muku. On voli nju i dalje.

- Bivši je dok smo ga iseljavali, smatrao normalnim da spavamo, iako me ostavio. Šokirao se kad je shvatio da za mene raskid znači raskid, bez kontakta, bez se*sa, bez da dolazi kod mene, bez da i dalje bude deo mog života. Birao si, izabrao i sad živi s tim. Kakva bre druženja nakon raskida?! Batali me tih novotarija.

Šta biste vi savetovali ovoj devojci?

BONUS VIDEO: