16.11.2022.

17:06

Foto: Freepik.com

Magazin

ŠALJE JOJ SRCA, ZA LAKU NOĆ! Devojka podelila da je ZABRINUTA za odnos dečka i njegove majke, a onda je dobila OVE komentare!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila svoju zabrinutost vezanu za odnos njenog dečka i njegove mame: 

- Moj momak zove svoju majku 3 puta dnevno i šalje joj poruke za laku noć, uz emotikone srca. Meni je to malo neobično za odraslog čoveka od gotovo 30 godina - napisala je ova devojka, a onda je dobila i nekoliko komentara:

- I ja sam majka dva sina, oboje u braku, ne mešam im se, ali im šaljem srce, uz reči "ljubi te majka". Bar dok sam živa.

- Imam 40 plus, čujem se sa mamom više puta dnevno. Oduvek sam imala divan odnos sa roditeljima i nema mi apsolutno veze koliko godina imam, to ništa ne menja. Imam porodicu uzgred i u naše porodične odnose se moja mama ne meša, osim kad joj neko od nas traži savet. Zdrav odnos je ključ.

- Pa moj muž kad se razboli, mama je dolazila da spava sa njim i meri mu temperaturu, kuva čaj... To je majčinska ljubav, sad smo razvedeni, nešto nam baš i nije išlo u braku.

Informer

majka i sin

- Jesi li sigurna da mu je to majka?

- Ajde žene ne preterujte. Koliko su žene digle uzbunu oko odnosa muža/dečka sa majkom, uskoro će muškarac morati da se razvodi od majke kad nađe ženu. Zna se šta je prihvatljivo ,a šta neprihvatljivo, s tim što danas žene, ako muškarac ode kod roditelja dvaput nedeljno, smatraju neprihvatljivim.

- Pa šta, roditelji treba da se čuvaju i paze dok su živi. Moj momak je isto mnogo vezan za majku i ja isto za moju, tako da mi to uopšte ne smeta. One se nikad nisu mešale u naš odnos, ni jedna, ja se lepo slažem sa njegovom majkom, on sa mojom, i što da ne.

- Možda će nekima zvučati čudno, ali ja se sa svojom svekrvom čujem minimalno 1-2 puta dnevno, pozivi ili poruke...Tako sam isto imala običaj i sa majkom, ali je nažalost preminula, tako da na neki način svekrva popunjava tu prazninu...I mislim da je u redu čuti se svaki dan sa roditeljima, u granicama normale, jer kada ih ne bude više, faliće vam razgovori i možda ćete žaliti, zašto ih niste zvali češce, pa čak i zbog nekih sitnica.

Šta vi mislite o ovome, da li devojka preteruje ili je ipak u pravu što joj je taj odnos dečka i majke čudan?