19.11.2022.

14:01

Foto: pixabay.com

Magazin

JEDNOM SAM JOJ LUPIO ŠAMAR I UHVATIO ZA GUŠU! Čovek otkrio da mu je žena OPROSTILA NASILJE, a onda je usledila bujica OSUDE!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek pokrenuo bujicu komentara, nakon što je otkrio da je na početku veze, svojoj ženi udario šamar, a takođe je i uhvatio za gušu.

Ona je prešla preko toga, a on sada tvrdi kako je uprkos nasilju, ipak nekada dobro dati drugu šansu:

- Zajedno smo 18 godina, još od ranih dvadesetih i imamo zaista divan brak. U prve dve godine veze jednom sam joj lupio šamar i jednom uhvatio za gušu. I dan danas se kajem zbog toga, bio sam nezreo, mlad i glup. Nikada ništa slično to ne bih ponovio. Hvala joj što je prešla preko toga. Možda je mali procenat muškaraca koji to ne bi ponovili, ali ima izuzetaka i zato ponekad treba pružiti i drugu šansu - napisao je ovaj čovek, a onda su usledili i komentari:

- Ne da ne bi ponovili, nego ima muškaraca koji to ne bi ni uradili.

- Nekad vredi oprostiti, ali kako da žena zna ko je taj vredan oprosta? A jednom kad pređes preko toga, nema nazad, kao što nema nazad jednom kad udariš ženu.

Informer

nasilje

- Ja vala ne bih prešla preko toga. Posle ceo život da razmišljam, kad će se to ponoviti. Neka hvala, imam jedan život i ne bih ga traćila na budalu.

- Ne zavaravaj se da je ostala s tobom iz ljubavi, pre svega nasilje nad ženom je poniženje za nju, tako da si pao u njenim očima i to dva puta, zar stvarno misliš da te voli? Ko zna, možda ne može očima da te vidi, ali te trpi iz ko zna kog razloga, dok voli nekog drugog.

- Da li bi svojoj ćerki savetivao da pređe preko šamara i davljenja?

- Dva zasebna čina nasilja. Od kojih drugi može da se računa kao pokušaj ubistva. I ti nekog našao da savetuješ? Sram te bre bilo, odronu jedan. Zašto li ta nesrećnica nije imala jednog brata ili rođaka debelog bicepsa i kratke svesti, da ti objasni neke stvari. Jao, kako su ovakvi ljudi na slobodi?

Šta vi mislite o ovome? 

BONUS VIDEO: