20.11.2022.

12:34

Foto: TikTok/ michel.c.janse

Magazin

ONE SU BLIZNAKINJE, ALI JE JEDNA STARIJA 3 GODINE! Mnogi su bili zbunjeni, a objašnjenje je FANTASTIČNO! (VIDEO)

Mišel Jansen i njena sestra bliznakinja začete su 1996. godine, ali njihovi roditelji odlučili su da njih dve dođu na svet u različito vreme. Ona je otkrila da je začeta procedurom vantelesne oplodnje, a budući da se desilo pravo čudo, odlučila je da svoju ispovest javno podeli.

- Mene su prvo implantirali, a sestra Džej Džej je bila zamrznuta još tri godine i rođena je 2000. godine - objašnjava Mišel.

S obzirom na to da je njena sestra rođena kasnije, to znači da je Mišel tri godine starija od svoje biološke blizanakinje. Međutim, Mišel je otkrila da ona i Džej Džej nisu jedini embrioni, prenosi The Sun.

- Moji roditelji, 25 godina kasnije, još uvek čuvaju par naših blizanaca. Da smo želele, mogle bismo da iskoristimo ove embrione za rođenje naših blizanaca - objasnila je Mišel.

Ona ističe da su njihovi roditelji zamrznuli oplođena jajašca i sada, 25 godina kasnije, Mišel i Džej Džej bi mogli da ih implantiraju u matericu i rode sopstvene blizance.

- Čekaj, neko je upravo objasnio da bi mogao da rodi sopstvenog blizanca? Nauka je neverovatna - napisao je jedan od korisnika TikTok-a, uz Mišelin snimak.

Kako izgledaju ove sestre, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO: