20.11.2022.

13:52

Foto: Reuters

Magazin

Pit Dejvidson SERIJSKI ZAVODI samo svetske LEPOTICE! Stručnjaci otkrili KAKO mu to USPEVA!

Komičar Pit Dejvidson nosi titulu najpoželjnijeg holivudskog zavodnika, a trenutno je navodno u vezi s manekenkom Emili Ratajkovski. Pit je bio s Arijanom Grande i Kim Kardašijan, a povezivali su ga sa Kejt Bekinsejl i Kajom Gerber.

- Momci se pitaju kako je moguće da je on ženama toliko zgodan. Međutim, Pit je veoma šarmantan, on je ranjiv, sladak i dobro izgleda - rekla je Emili Ratajkovski ranije u jednoj emisiji.

Informer

Pit Dejvidson sa Arijanom Grande

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms, pokušala je da objasni zašto je Pit toliko privlačan ženama.

- On je kao terapija za žene koje su izašle iz veze. Ne samo da Pit izgleda kao tip koji, metaforički rečeno, osvaja izvan svoje kategorije, već tako deluje i svojim govorom tela. On izgleda kao da je očaran slavnim ljudima, ali na pozitivan način. Što su žene lepše, to imaju veću tendenciju da privuku arogantne narcise, a Pit je čista suprotnost tome i to je ženama osveženje - pojasnila je Džejms.

Visina, dužina, humor

Pit, tvrdi Džudi, ima i još jedno "tajno oružje", svoj humor.

Informer

Sa Kim Kardašijan

- Duhovitost može biti jednako bitna kao mišići, pogotovo ako ima stvarno dobre šale ili sa vama ismeva vašeg bivšeg dečka - pojasnila je. Međutim, njegove bivše devojke i prijatelj tvrde da je tajna njegove zavodljivosti u velikom polnom organu, od navodno 23 centimetara. 

Kim je u svom rijalitiju priznala da je ona bila ta koja se prva javila Pitu jer je čula "glasine o njemu" te je to htela da isproba.

- Nisam mislila da će se pretvoriti u vezu - rekla je.