07.01.2023.

16:26

Foto: Privatna arhiva

Magazin

OD "BALERINA" OBLIKA, DO PAHULJICA I ŠLJOKICA! Manikirka Bojana savetuje KAKO da i vaši nokti ZABLISTAJU tokom praznika! (FOTO)

Nova godina je idealan period da se malo opustite i možda uradite nešto što do sada niste imali prilike ili hrabrosti.

Ovo se naravno odnosi i na sređivanje noktiju, kada se devojke češće odlučuju da eksperimentišu, dodajući razne sličice sa prazničnom temom.

Više o ovome je za Informer.rs govorila manikirka Bojana Jakovljević iz Beograda, koja je dala i nekoliko saveta i ideja:

- Opšte je poznato da je Nova godina vreme kada sve šljašti. To je period kada mnoge dame i ne gledaju kako će uskladiti boju noktiju sa stajlingom, sve dok su oni upečatljivi i originalni. Iz tog razloga savetujem sve žene koje vole boje, da daju sebi oduška za praznike i odluče se za neku za koju nisu imale ranije hrabrosti - navodi Bojana i dodaje:

Informer

nokti

- Kada govorimo o nečemu što je najtraženije u ovom prazničnom periodu, ali i ono što i ja sama preferiram, to je definitivno crvena boja. Pored nje, boje koje nas asociraju na Novu godinu su bela, zelena i zlatna, pa sa tim bojama možete uskaladiti lepe podloge, na kojima potom možete da se odlučite za šaranje pahulja, Deda Mraza, kapica, jelki i svih tih sličica koje asociraju na Novu godinu - kaže manikirka i nastavlja:

Informer

nokti

- Šljokice su svakako uvek aktuelne kada su zimski praznici u pitanju, kao i hrom koji se utrljava u podlogu nokta. Što se tiče oblika, uvek elegantno izgledaju takozvani badem nokti, kao i "balerina" - završava Bojana i svim čitateljkama Informera želi srećne predstojeće praznike.

Informer

manikirka Bojana Jakovljević

BONUS VIDEO: