Autor: Informer.rs

06.12.2022.

12:43

Foto: Pixabay

Magazin

IZABERITE JEDNU OD OVE 3 KARTE! Saznajte šta vas čeka u BLISKOJ BUDUĆNOSTI! (FOTO)

Informer

Karte

Ako ste izabrali kartu 27

Značenje karte: Ova karta kroz svu simboliku na njoj govori o potrebi za retrospektivom proteklih događaja. Neke komplikovane odnose je potrebno razjasniti i osvetliti da bi se došlo do povoljnog rešenja. Savladati prepreke kroz odlučnost, hrabrost, otkriti tajne ma kakve one bile, prihvatiti nagle promene bez bojazni od neuspeha.

Ljubav: Sada je pravi trenutak da se nejasnoće u vezi kroz iskren i konstruktivan razgovor pojasne. Preispitati sebe i jasno reći svoje zahteve i očekivanja. Takvim razgovorom mogu da se prevaziđu zategnuti odnosi i nesporazumi. Ovde nije reč o jednostranoj krivici partnera, već o pogrešnom sagledavanju čitavog odnosa.

Posao: Promene koje se nameću treba prihvatiti krajnje odlučno i bez straha od neuspeha. Ako i bude poteškoća, one će se prevazići.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, bolovi u glavi.

Ako ste izabrali kartu 34

Značenje karte: Karta govori o već postojećim problemima i brigama, kako poslovnim tako i emotivnim. Ne dozvoliti uticaje sa strane, ne klonuti duhom, naći pravi način samo u sopstvenim snagama da se prevaziđe nastala teškoća. Iz svake situacije postoji izlaz. Sadašnji život određuje budući.

Ljubav: Nesigurnost u postojanost partnerove emocije, briga zbog osećaja nesigurnosti. Ćutanje u ovom slučaju nije mudro, jer se produbljuje jaz i vodi u lošu komunikaciju. Rešite sve nesporazume kojih zapravo nema.

Posao: Zastoj u poslu, spor priliv sredstava i za posao važnih informacija.

Zdravlje: Obratiti pažnju na telesne tečnosti.

Ako ste izabrali kartu 32

Značenje karte: Ova karta govori o potrebi samo svog mišljenja i spoznaje za razrešenja i dolazak do uspeha koji želimo. Takođe i mudro znanje i intuiciju. Označava promene i potrebu za napredovanjem kroz emociju. Karta govori i o trenutnoj usamljenosti, nejasnoj komunikaciji, zamišljenosti, ali i ostvarenju zamisli kroz sopstvene snage i realnije sagledavanje ciljeva.

Ljubav: Ako ste usamljeni i nezadovoljni svojim statusom, bez obzira da li ste u vezi ili braku, ova karta nagoveštava lepe promene. Za one koji su slobodni mogućnost ljubavi na poslu ili putovanju.

Posao: Mogući manji finansijski problemi. Preispitajte svoje poslovanje, negde sigurno grešite. Prihvatite savet i pomoć.

Zdravlje: Loša cirkulacija.