Autor: Informer.rs

07.12.2022.

15:55 >> 15:56

Foto: Reuters

Magazin

POJAVILA SE BEZ GRUDNJAKA NA CRVENOM TEPIHU! Olivija Vajld u OSVETNIČKOJ haljini! (FOTO)

U poslednje vreme glumicu Oliviju Vajld prate skandali. Nakon što se razvela, režirala je film u kojem igra i njen sada već bivši dečko, Hari Stajls. Glumica je odlučila da dokaže kako ništa ne može da je uništi i pojavila se u zanosnom izdanju na crvenom tepihu.

Olivija je oduševila sve u Santa Moniki u Kaliforniji samo nekoliko dana nakon što je svuda objavljeno da je prekinula dve godine dugu vezu sa Hari Stajlom. Pojavila se na čuvenoj dodeli nagrada People’s Choice Awards , u do sada naprovokativijem izdanju. Prelepa glumica i rediteljka odabrala je providnu čipkanu haljinu modne kuće Kristijan Dior.

Olivija Vajld  dobila je nagradu za najbolji dramski film za ulogu u ostvarenju „Ne brini, draga“, u kojem glumi upravo njen bivši Hari Stajls.

Zanimljivo je da su Vajld i Stajls raskinuli prošlog meseca posle skoro dve godine zabavljanja, navodno u miru i bez većih skandala iako se već šuška da je razlog raskida ipak bila druga žena i to niko drugo do Kendal Džener, sa kojom je Stajls već bio u vezi.

Šuška se ipak da je ovim „osvetničkim“ izdanjem Olivija htela da pošalje poruku bivšem. Sigurno ćemo se svi složiti da je u tome i uspela.