Autor: Informer.rs

15.12.2022.

22:00

Foto: Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Magazin

HEJLI BIBER JE NAJAVILA NOVU EMISIJU O KUVANJU! Svi misle da je ISKOPIRALA OVU ZVEZDU!

TikTok je brzo postao izvor najnovijih vesti o slavnim ličnostima, a Hejli Biber je ime koje izaziva interesovanje. Manekenka i supruga superzvezde Džastina Bibera izašla je na platformu društvenih medija kako bi objavila novu kulinarsku seriju koju emituje na Jutjubu, što je izazvalo uzbuđenje njenih pratilaca. Dok mnogi jedva čekaju da vide njenu magiju u kuhinji, drugi su skeptičniji prema njenom kuvarskom umeću (i njenoj motivaciji koja stoji iza novog poduhvata.


Hejlina nova emisija, pod nazivom 'Šta je u mojoj kuhinji?', predstavljaće je u njenoj stvarnoj kućnoj kuhinji, gde kuva jela u kojima uživa. 

U njenoj TikTok objavi, zvezda je rekla da je "tako uzbuđena" što će sa svojim obožavaocima predstaviti sve šta radi u kuhinji - ali čini se da neki od komentara povlače nemilosrdnu paralelu sa Selenom Gomez i njenom popularnom HBO emisijom 'Selena + Chef'.

Selenina emisija prati pevačicu i glumicu na kulinarskom putu početnika, gde joj se pridružuje impresivna ekipa kuvara i ličnosti iz sveta hrane kao što je Gordon Remzi. Uprkos ovom poređenju, Hejli tvrdi da je njena nova serija o kuvanju inspirisana interesovanjem interneta za njen viralni tost za picu, kremastu toskansku pastu, smutije i još mnogo toga.

Selenu i Hejli će javnost sigurno suprotstaviti, s obzirom na činjenicu da neki fanovi još uvek ne mogu da prebole Selenin raskid sa Džastinom Biberom 2018. Iako Entertainment Tonight tvrdi da su njih dve u dobrim odnosima nakon neočekivane zajedničke fotografije, čini se da obožavaoci i dalje uživaju u bilo kojoj prilici da proguraju dramatičnu priču o rivalstvu, prenosi EatThis.

Ovo su samo neki od negativnih komentara:

- Sviđa mi se što te Selena toliko inspiriše -
- Tako inovativno, još jedna u nizu poznatih koja ne zna šta će od sebe -
- Revolucionarno, revolucionarno kulinarsko dostignuće -