Autor: Informer.rs

16.12.2022.

18:29

Foto:

Magazin

KAO DEVOJČICA! Penelope Kruz OBUKLA KREACIJU zbog koje IZGLEDA 20 GODINA MLAĐE! (FOTO)

Holivudska glumica Penelope Kruz oduševila je sve prisutne na crvenom tepihu i dokazala da sa pravom nosi titulu jedne od najlepše obučenih žena na svetu.

Pojavila se na premijeri filma "L'immensità" u Parizu i zablistala.

Na sebi je imala crnu sako-haljinu kariranog printa, kojoj je posebnu dozu elegancije dao crni kožni kaiš sa efektnom šnalom, a ovaj model savršeno je istako njene vitke noge.

Fatalna crnka je svoj izgled upotpunila klasičnim lakovanim salonkama i elegantnom torbicom sa srebrnim lancem, kao i efektnim srebrnim minđušama.

Iako se smatra da žene u petoj deceniji ne bi trebale da nose jaku šminku i kratku odeću, Penelope je upravo razbila predrasude i pokazala da žena uvek može da izgleda atraktivno i nekoliko decenija mlađe uz adekvatan izbor odeće.

Istakla je svoje lepe crte lica neutralnom šminkom, dok je akcenat bio na očima, a romantična frizura sa velikom crnom mašnom skinula joj je nekoliko godina sa lica.

Osim odličnom kombinacijom, Penelope je oduševila besprekornom figurom koja nikome nije promakla. Čini se da glumica obožava ovakvu vrstu haljina, te je već viđena u sličnom izdanju samo u razigranijim bojama.