18.12.2022.

19:48

Foto: Reuters

Magazin

Kao DOBRO VINO! Holivudski MACAN danas puni 59 godina i NE BOJI se STARENJA!

Američki glumac Bred Pit (59) danas slavi rođendan, a iako godine neumorno prolaze, holivudskom lepotanu ne manjka komplimenata. 

- Ti si kao vino, sve si bolji s godinama - komentarisala je jedna od obožavateljki. 

U intervjuu za Vog, Pit je pričao o svojim razmišljanjima o starenju i podelio kako oseća gađenje prema izrazu 'protiv starenja'. 

Informer

Oskara je dobio za epizodnu ulogu u Tarantinovom 'ilmu 'Bilo jednom u Holivudu'

- Ne želim da bežim od starenja. To je koncept od kojeg ne možemo da pobegnemo i voleo bih da vidim da ga naša kultura malo više prihvata, govori o tome na normalan način - rekao je.

Vilijam Bredli Pit, poznat kao Bred Pit, rođen je u Šaniju u Oklahomi 18. decembra 1963. godine. Njegovi roditelji su Vilijam Alvin, vlasnik autoprevozničke firme i Džejn Eta, školska savetnica. Svoju veliku priliku imao je u filmu 'Legenda o jeseni'. 

Glumio je u svetski poznatim filmovima poput 'Sedam', 'Fight Club', 'Ocean's Eleven' (i njegovim nastavcima) i mnogim drugim blokbasterima. 

Informer

Sa Anđelinom Džoli

S glumicom Dženifer Aniston oženio se 2000. godine, ali su se razveli kada je počeo da se zabavlja sa Anđelinom Džoli, što je bilo ubrzo nakon snimanja zajedničkog filma 'Gospodin i gospođa Smit' 2005. godine. Sa Anđelinom ima troje biološke i troje usvojene dece. Venčali su se 2014, ali su nakon dve godine podneli zahtev za razvod. 

Šuška se da je trenutno u vezi sa dizajnerkom nakita i bivšom ženom glumca Pola Veslija, Ines de Ramon, koja je od Breda mlađa trideset godina. 

Pet zanimljivih činjenica o Bred Pitu

* Poreklo mu je multietničko. Ima irske, škotske, nemačke i indijanske korene

* Bio je profesionalni vozač limuzine

* Zabranjen mu je ulaz u Kinu zbog uloge 'Sedam godina na Tibetu'

* Dobio je 30 miliona dolara za ulogu u filmu 'Ocean's Eleven'

* Pitov omiljeni slatkiš je 'Twizzlers'

Tagovi:
filmovi Bred Pit Rođendan Starenje poznati Ines de Ramon