Autor: Informer.rs

20.12.2022.

19:56 >> 19:57

Foto: Reuters

Magazin

BRED PIT JE NAPUNIO 59. GODINA! Rođendan je proslavio u društvu NOVE DEVOJKE! (FOTO)

Slavni glumac Bred Pit i Ines de Ramon su vezu podigli na viši nivo. Glumac i njegova devojka dizajnerka nakita primećeni su u Holivudu kako zajedno proslavljaju njegov 59. rođendan. Bred je na sebi imao sivu košulju sa kragnom, bele cipele i pantalone kada je izlazio iz automobila sa Ines. Ona je izgledala zapanjujuće sa dugom kosom, a nosila je žuti kaput sa luksuznim belim krznom.


- Bred i Ines su nedavno počeli da se zabavljaju. On uživa da provodi vreme sa Ines i želi da je bolje upozna. Još uvek je novo, ali oni vide kuda stvari idu i vole jedno drugo. Lepo se provode zajedno - rekao je izvor za Entertainment Tonight.

Izvori tvrde da se par upoznao preko zajedničkog prijatelja i da su se iskreno zaljubili.

- Ines je slatka, zabavna i energična. Ima sjajnu ličnost i Bred obožava da provodi vreme sa njom - izjavio je njen blizak prijatelj.

Bred je ranije bio u braku sa zvezdom Anđelinom Džoli (47), sa kojom deli šestoro dece. Bivši moćni par je bio angažovan u visokom profilu, nestabilnom sporu oko razvoda i starateljstva, uključujući tenzije oko njihove ranije zajedničke francuske vinarije.