Autor: Informer.rs

27.12.2022.

11:07

Foto: Instagram

Magazin

NEĆU DECU DA LAŽEM DA DEDA MRAZ POSTOJI, KADA IM JA PAKUJEM POKLONE

Džodi Kit (27) je za "Jam Press" dala kontroverznu izjavu o tome da priča o Deda Mrazu pruža kontradiktorne poruke deci, prenosi "Nypost".

- Ako smatramo da su poverenje i poštenje najveće vrline, kako onda možemo da pogledamo svoju decu u oči i kažemo im da magični čovek koji leti nebom u sankama, donosi poklone u naš dom - pita se ova mamam iz Engleske.

- Ne lažem i neću da lažem svoju decu - smatra Džodi.

Ona kaže kako njen trogodišnji sin i 16-mesečna ćerka i dalje uživaju u prazničnoj atmosferi i bez posete najveselijeg stanovnika sa Severnog pola koji je, kako smatra ona, za decu stranac.

- Učim ih da budu obazrivi sa nepoznatim osobama, a onda stranac dolazi nepozvan u našu kuću. Ili treba da kažem deci da je uredu da sednu u njegovo krilo. Ja lično ne bih mogla da lažem decu oko toga ko je upakovao poklone, ko ih je kupio, ko je jeo kolače i pio mleko - objašnjava ova mama, koja otkriva i da je odrastala u kući u kojoj se nije cenila istina što je dovelo do dugoročnih problema sa poverenjem.

Ona kaže kako je zajedno sa verenikom objasnila deci i da je i Vila Zubić samo fikcija, ali uprkos tome ona tvrdi da deca i dalje imaju jake kreativne impulse.

- Iako imam svoje mišljenje, objasnila sam deci da ne treba da idu okolo i drugoj deci pričaju da je Deda Mraz izmišljen, jer poštujem individualne želje svakog roditelja - zaključila je ona.