28.12.2022.

14:55

Foto:

Magazin

U SNU ME DOZIVA TUĐIM IMENOM! Žena je zbog ovoga ubeđena da je partner vara, a evo ŠTA kaže psiholog!

Kada se radi o muško ženskim odnosima, stvari nikada nisu crno bele. 

Mnoge žene žive sa partnerima u koje baš i nemaju poverenje, a jedna od njih, koja je želela da ostane anonimna, požalila se na svog partnera, u nadi da će pronaći adekvatan odgovor. Zapravo, kako tvrdi, njena druga polovina je u snovima dozivala tuđe ime.

- Ljubi me i mazi dok spava i obraća mi se tuđim imenom - rekla je ova žena i dodala da pritom imaju redovne intimne odnose svakoga dana, ali bez strasti. I uprokos tome što mu je skrenula pažnju na to, odgovor koji je dobila jeste da treba više da se potrudi. A kada mu spomene njegovo ponašanje u toku noći, partner joj se samo nasmeje uz reči da se ničega ne seća. Ono što ovu ženu najviše brine jeste da je partner vara i ima aferu sa strane.

Informer

spavanje

Psiholozi su ženi posavetovali da iskreno porazgovara sa njim i kaže mu kako se oseća povodom toga. S druge strane, prema rečima stručnjaka za bračnu i porodičnu terapiju, dr Karin Anderson, to ne mora nužno da ukazuje na prevaru.

- Snovi, pa i oni "škakljivog" sadržaja, samo su način na koji naš mozak obrađuje dan za nama, i iskustva koja smo imali, ništa više od toga - rekla je ona.

BONUS VIDEO: