Autor: Informer.rs

12.01.2023.

07:17

Foto: Tanjug/AP

Magazin

PRINC HARI OTKRIO GDE JE IMAO INTIMNE ODNOSE SA MEGAN! Klupko se odmotava - ovo niko nije očekivao

Megan i Hari bili su 2016. godine razdvojeni nekoliko nedelja, a susret je upravo zbog te razvdojenosti bio dodatno nabijen seksualnom tenzijom koja je kulminirala u jednom od londonskih hotela. Soho haus je bilo mesto gde su ponovo planule strasti.

- Megan je doletela za London dan uoči godišnjice smrti moje majke, princeze Dajane. Videli smo se istog popodneva. Po prijateljici mi je proručila u kom je hotelu. Dok sam stajao ispred vrata njene sobe bukvalno sam bio bez daha zbog ogromne želje da je vidim. Ona je samo provirila i uvukla me unutra - opisao je u svojoj knjizi vojvoda od Saseksa, a preneo Dejli mejl.

Informer

Megan i Hari

Iako je u memoarima Hari bez dlake na jeziku opisao i kada je izgubio nevinost, najviše pažnje izazvao je njegov seksualni život sa Megan.

 - Hteli smo da na vratima stavimo znak "Ne uznemiravaj", ali mislim da nismo stigli ni to da uradimo. Bili smo isuviše zauzeti. Ona se ušunjala u Soho tako da je niko nije primetio. Pomogla nam je njena prijateljica koja me je uvela kroz sporedni ulaz, tako da sam i ja prošao neprimetno. Niko zapravo nije znao da smo mi tu. Megan je samo dala znak rukom prijateljici i ščepala me - napisao je Hari.

Kraljevska porodica se nije oglašavala po pitanju memoara, a rekli su i da neće.

bonus video: