Autor: Informer.rs

12.01.2023.

21:37

Foto: Pixabay

Magazin

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA! Zvali su je HAGRID zbog debljine, a sada je prava LEPOTICA! (FOTO)

Liv Ralf od detinjstva trpi neumesne komentare na račun njenog fizičkog izgleda, deca su bila surova u tinejdžerskim danima i to se odrazilo na njeno psihičko stanje i samopouzdanje, zbog čega je postala opsednuta svojom kilažom.

U srednjoj školi su je poredili sa Hagridom zbog težine i guste, talasaste braon kose, ali ne samo to, popularni momci su je zavodili iz šale kako bi bili interesantni drugim vršnjacima. Osim kilaže, ismevali su i njen stil oblačenja.

Nakon što se izborila sama sa sobom, rešila je da stvar uzme u svoje ruke. Uz naporan mentalni i fizički rad uspela je da smrša 30 kilograma i da se neverovatno transformiše, što je dovelo do toga da joj se život promeni iz korena na bolje. Sada bi joj mnogi pozavideli na izgledu, jer je san svakog muškarca i žene - savršena plavuša sa fantastičnim stilom!

Proces mršavljenja nesebično je podelila sa pratiocima na TikTok-u, a ispod videa možemo videti veliki broj komentara ljudi koji je podržavaju i dive joj se. Snimak je zabeležio više od nekoliko miliona pregleda i to je mnoge inspirisalo da se promene.

Liv je istakla da nije uspela da povrati samopuzdanje koje je izgubila i da nema poverenja u muškarce, iako joj stalno šalju komplimente i udvaraju joj se.

- Iako sam sada zadovoljna fizičkim izgledom, nikada neću zaboraviti kakav je osećaj biti debeli ružni prijatelj - priznala je Liv.