23.01.2023.

11:27

Foto: printscreen

Magazin

ČUDNA KAMPANJA, KOJA JE ODUŠEVILA MNOGE! Za dan zaljubljenih dajte bubašvabi ime bivšeg dečka, pa mu je i pošaljite!

Zoološki vrt u Torontu pokrenuo je kampanju u kojoj daje mogućnost da nezadovoljni ljudi, koji su izašli iz veze ili bili ostavljeni, imenuju bubašvabu u čast tog nekoga sa kim ipak ne provode Dan zaljubljenih.

Ovo je prvi put da Zoološki vrt u Torontu vodi ovu kampanju za tu priliku.

- Prilike za imenovanje nisu ograničene samo na bivše – bubašvabe možete nazvati po svom šefu, bivšem prijatelju, rođaku ili bilo kome drugom ko vas je "maltretirao" - navodi za CTVNews, Kelsej Godel, koordinator za nadzor i angažman donatora u "Toronto Zoo Wildlife Conservancy".

Da bi imenovali bubašvabu, stanovnici Torontona mogu da odu na mrežu i izaberu "Posvetite svoju donaciju", izaberu "U čast" i popune prazno mesto, kako bi naveli ime po svom izboru. Kada sve bude popunjeno, postojaće opcija da toj osobi pošaljete karticu e-poštom ili da odštampate digitalni sertifikat, da biste ga sami isporučili.

Informer

bubašvaba

Kako bi realizovali ovo, potrebno je uplatiti minimalnu humanitarnu donaciju od 25 dolara.
- Želeli smo da ponudimo nešto ljudima koji možda žele da obeleže Dan zaljubljenih na drugačiji način - rekao je Godel.

- S obzirom na to, Zoološki vrt u Torontu i Zaštita divljih životinja u zoološkom vrtu u Torontu poštuju sva stvorenja - velika i mala. Bubašvabe igraju veoma integralnu ekološku ulogu u svojim domovima u prašumi, tako što pomažu u razgradnji šumskog smeća i životinjskih fekalnih materija i hrana su za druge životinje, prenosi toronto.ctvnews.ca.

Iako Zoološki vrt neće deliti sva imena bubašvaba na kraju kampanje, Godel je rekao da će podeliti najpopularnija.

- Imali smo više Kajlija i Džefova!

BONUS VIDEO: