Autor: Informer.rs

31.01.2023.

07:51

Foto:

Magazin

BEZOS JE DUHOVIT I PRAVI NAJBOLJE PALAČINKE NA SVETU! Izabranica najbogatijeg čoveka na svetu prvi put javno progovorila o njemu

U intervjuu za "Vol strit žurnal" Loren, koja je dugo radila kao TV voditeljka, kaže da voli letenje i ima pilotsku dozvolu, otkrila je da sve vreme provode zajedno i da od njega svakodnevno uči.

- Ne razdvajamo se i volimo da radimo zajedno. Pomaže mi oko moje knjige, koju pripremam, zajedno letimo i vežbamo, jer on želi da dobije licencu za letenje. Život s Džefom je kao da svaki dan imate master klas - rekla je Loren.

Od njega je, kako kaže, naučila mnogo o menadžmentu.

- Imam mnogo sastanaka i uvek sam prva govorila na njima, a Džef je mi rekao: "Ne, ne, ne. Ti si šefica. Ti govoriš poslednja. Pusti sve ostale da govore da odluke ne bi bile donete pod uticajem tvog mišljenja". Pokazao mi je da sastanci mogu da traju i kraće i kako da se pripremim za njih i nije mi jasno kako mu uspeva da satima čita dokumente - istakla je Loren.

I ona hoće u svemir

Bezos, čija se imovina procenjuje na 120 milijardi dolara, prošle godine je prvi put leteo u svemir letelicom svoje svemirske kompanije "Blu oridžin", a Loren je najavila da će ona to učini početkom sledeće godine.

- U posadi će biti pet žena, a let se planira početkom 2024. Uzbuđena sam, ali pomalo imam i tremu - rekla je Loren. Ona je ispričala da je letenje njena velika strast, a da sa 18 godina nije mogla da postane stjuardesa jer je, kaže, sa 55 kilograma bila odbijena "zbog debljine".

Medijima je otkrila i drugu stranu svog partnera, koju on nikada nije pokazivao u javnosti.

- On je zaista vrlo duhovit! Svaki dan me zasmejava, ume da bude baš šašav! Njegov smeh mogu da prepoznam na kilometar. A kada sam prvi put čula kako se smeje, pomislila sam "šta je ovo"! Sad mi se njegov smeh baš sviđa - ispričala je.

Informer

Loren i Džef

Bezos joj svake nedelje pravi "najbolje palačinke na svetu".

- On se vrlo rano budi. Onda uzima svoj kuvar "Betty Crocker" i, pojma nemam kako najpametniji čovek na svetu još nije zapamtio običan recept - kroz smeh kaže Loren.

Veza između nje i Bezosa započela je, podsetimo, 2019. godine, kada je u javnost procurila njihova lascivna prepiska.

Tabloidi su pisali da je bogataš izgubio glavu za njom.

Informer

- Želim da te grlim i ljubim. Volim te, zaljubljen sam. Želim da budem s tobom! Da se budim kraj tebe, da čitamo novine i pijemo kafu zajedno - pisao je zaljubljeni Bezos.

Osim SMS poruka slao joj je i zavodljive i golišave selfije, a zbog ljubavi su se oboje razveli od svojih partnera. Bezos je tadašnju suprugu Mekenzi Skot ostavio s pozamašnom sumom i četvrtinom deonica "Amazona", a Loren je stavila tačku na brak sa američkim biznismenom Patrikom Vajtselom.
Njih dvoje žive u vili od 13.500 kvadrata na Beverli Hilsu.

bonus video: