09.02.2023.

19:20

Foto: Shutterstock

Magazin

PRODAVAĆE SE SAMO NA DAN ZALJUBLJENIH! Evo iz čega se sastoji najskuplji dezert na svetu - zavrteće vam se od cene! (VIDEO)

Iako nosi razne nazive, Dan zaljubljenih je praznik koji mnogi obeležavaju širom sveta, a upravo taj 14. februar je dan kada se mnogi dodatno potrude da svojim partnerima pokažu koliko im je stalo.

Smatra se da se upravo na taj dan (pored 8. marta) kupuje najviše cveća, ali i slatkiša, raznih bombonjera i plišanih medvedića.

U jednom restoranu u Njujorku, već su najavili posebnu ponudu, koja će biti aktuelna isključivo tog dana, a uključuje poseban dezert za lepše polovine.

Restoran je već poznat po svom "smrznutom, vrućem, čokoladnom dezertu", koji su ovaj put unapredili, dodavši celoj priči i dijamantski prsten.

Dezert se zapravo nalazi u peharu, koji je ispunjen kultnom mešavinom restorana od 14 egzotičnih kakaa i preliven oblakom šlaga, posipanog jestivim "dijamantskim" šljokicama i 23K jestivim pozlaćenim čokoladnim strugotinama, sa zlatnim listićima. Pored pehara, biće poslužena i kugla u kojoj će se nalaziti dijamantski prsten, sa roze srcem, a sve ukupno će koštati 250.000 dolara, što se smatra za sada najskupljim dezertom za Dan zaljubljenih.

Kako izgleda, možete videti u snimku, sa početka teksta.

Da li vam se dopada?